ПОСНИ РУЧАК ЗА 20 МИНУТА: Пуњени парадајз са туњевином

Новости онлине

19. 03. 2025. у 09:00

Идеалан оброк за целу породицу.

ПОСНИ РУЧАК ЗА 20 МИНУТА: Пуњени парадајз са туњевином

Foto: Shutterstock

Састојци:

  • 640 г туњевине из конзерве
  • 230 г биљног маргарина
  • 200 г прженог сусама
  • 1,5 главица црног лука
  • со, бибер и мешавина сувих зачина, по укусу
  • першун, за декорацију
  • 8-9 комада парадајза или по потреби

Припрема:

Како бисте направили овај парадајз, прво мало пропржите сусам у тигању. Лук ситно исецкајте, а туњевину оцедите из конзерви и умутите миксером. Миксером одвојено умутите и маргарин, па га додајте туњевини, заједно са луком, сусамом и зачинима.

Парадајз добро оперите па одсеците капице, а унутрашњост извадите. Напуните сваки парадајз до врха филом и одозго украсите першуном, па ставите капице.

(stvarukusa)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

КРАЈ, ГОТОВО! Јаник Синер на Вимблдону урадио оно што нико жив није очекивао