НАЈБРЖИ РЕЦЕПТ ЗА ЈАГЊЕТИНУ: Припремите јагњетину за ускршњи ручак за мање од пола сата
18. 04. 2025. у 08:30
Јагњетина се по традицији служи за ускршњи ручак, а ако желите да је спремите на брзину, онда је ово прави рецепт за вас.
Повезане вести

САВРШЕН УСКРШЊИ РУЧАК: Кафтан јагњетина - Пече се у тесту, а месо буде толико меко да се распада
За ускршњи ручак се обично припрема јагењтина, а као прилог се служи кромпир.
19. 04. 2025. у 08:30
Најновије из рубрике

НЕСТАЋЕ СА СТОЛА У СЕКУНДИ: Врући хлеб са сиром и белим луком (ВИДЕО)
ХРСКАВО, топло, мекано, приредите себи вечеру за памћење.
08. 06. 2025. у 07:00

ОСВЕЖАВАЈУЋА ПОСЛАСТИЦА: Најкремастији колач са пистаћима, спреман очас посла
КОЛАЧ богате ноте пистаћа, доноси задовољство сваким залогајем.
07. 06. 2025. у 13:00

СТАРИНСКО ЈЕЛО КОЈЕ И ДАНАС ОБОЖАВАМО: Печени кромпир са кобасицама
КЛАСИК домаће кухиње, доведен до савршенства да буде за свачији џеп и да је укусно пре свега!
07. 06. 2025. у 11:00

ЛЕТЊА ЧАРОЛИЈА: Домаћи сладолед од ваниле са шумским воћем
Заборавите куповне варијанте – домаћи сладолед од ваниле са шумским воћем је неупоредиво укуснији и без сувишних додатака.
07. 06. 2025. у 09:00

МЕКАНИ, МИРИСНИ И СЛОЈЕВИТИ: Домаћи пужићи без лиснатог теста
ТЕСТО се лако меси, а слојеви са путером дају им неодољиву мекоћу и богат укус.
07. 06. 2025. у 07:00
Коментари (0)