ПИЛЕТИНА СА ПЕСТОМ И ПЕЧЕНИМ ПАРАДАЈЗОМ: Рецепт за кремасту пилетину
Ако тражите јело које је брзо, једноставно и изгледа као из ресторана – ово је прави избор. Сочна пилетина у кремастом сосу од песта и мирисног печеног парадајза биће хит на свакој трпези.

ФОТО: Novosti
Састојци:
- 4 пилећа прса
- 280 г чери парадајза
- ½ црног лука
- 3 чена белог лука
- ½ шоље песта
- ½ шоље павлаке
- ¼ шоље папмезана
- маслиново уље
- со, бибер, паприка, бели лук у праху
Припрема:
Пеците чери парадајз 20 минута на 200°C. Зачините пилетину и испржите по 5 минута са сваке стране. На истом уљу пропржите црни и бели лук, додајте песто и павлаку, па умешајте пилетину и печени парадајз. Послужите топло, посуто пармезаном.
Пријатно!

НЕВЕРОВАТНА ПРИЧА ИЗ СРБИЈЕ: Два брата и сестра освојили 300 медаља - они су прави генијалци (ВИДЕО)
ОНИ су Илија, Јована и Василије Хаџи-Пурић, полазници Центра за таленте "Никола Тесла".
10. 09. 2025. у 12:13

ОВО ЈЕ ДЕТАЉАН СПИСАК НАМИРНИЦА КОЈИМА ЋЕ ПАСТИ ЦЕНА: Нове економске мере важне за грађане
ПРЕСЕДНИК Србије Александар Вучић истакао је јуче приликом излагања о смањењу маржи на кућну хемију и прехрамбене производе, а у оквиру представљања нових економских мера за грађане, да снижење које ће уследити као последица ограничења трговачких маржи обухвата 3000 производа из 23 групе.
25. 08. 2025. у 13:15

Имају месечну плату 109.050$, а СИРОТИЊА су! Све им поједе кирија
ИМА и таквих случајева...
10. 09. 2025. у 09:24
Коментари (0)