БАКАЛАР ИЗ РЕРНЕ СА ЧЕРИЈЕМ И ТИМИЈАНОМ: Лагано медитеранско јело за сваки дан

Milena Tomasevic

23. 09. 2025. у 18:00

Свежи парадајз, мирисни тимијан и нежно месо бакалара спајају се у овом једноставном рецепту који доноси море на ваш сто. За мање од пола сата добијате здрав и укусан ручак или вечеру.

БАКАЛАР ИЗ РЕРНЕ СА ЧЕРИЈЕМ И ТИМИЈАНОМ: Лагано медитеранско јело за сваки дан

ФОТО: Novosti

Састојци

  • 400 гр филета бакалара
  • 10-ак чери парадајза
  • 5 гр свежег тимијана
  • 2 кашике маслиновог уља
  • 2 чена белог лука
  • со и бибер по укусу

Припрема

Загрејте рерну на 200 °C. У плех ставите чери парадајз, мало тимијана и белог лука. Посолите и побиберите бакалар, положите га преко парадајза, па прекријте остатком састојака. Попрскајте маслиновим уљем и пеците 20–25 минута, док риба не постане сочна и лако се листа.

Пријатно!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
САД ИЗДАЛЕ ГЕНЕРАЛНУ ДОЗВОЛУ ДО АПРИЛА: Одлажу се санкције руској нафтној компанији

САД ИЗДАЛЕ ГЕНЕРАЛНУ ДОЗВОЛУ ДО АПРИЛА: Одлажу се санкције руској нафтној компанији

СЈЕДИЊЕНЕ Америчке Државе су данас издале тзв. "генералну дозволу" којом се привремено одлажу санкције Росњефту у Немачкој до 29. априла 2026. године, објавило је америчко министарство финансија.

29. 10. 2025. у 16:17

Коментари (0)

НАЈЛЕПШЕ ЖЕЉЕ – квалитет и укус који спајају генерације