ЧОРБА ОД ОСЛИЋА: Једноставна пропрема за посан ручак
У воду ставите очишћену рибу и ловоров лист. Кад се добро скува, проспите воду и оставите да се прохлади. У литар воде сипајте додатак за рибљу чорбу, биљни зачин и млевени бибер, па оставите са стране.

Foto: Shutterstock
Повремено мешајте да се не би створиле грудвице. На мало уља продинстајте исецкани црни лук, за то време изрендајте шаргарепу, целер, першун и пашканат, све састојке додајте у динстани лук, па наставите да динстате уз повремено доливање воде.
У поврће додајте скувану рибу и динстајте заједно још 10 минута. На крају, сипајте 4 литре воде и растворен додатак за рибљу чорбу. Прокувајте на јачој температури, а кад проври смањите ватру и кувајте још неко време.
Потребно је:
- 700-800 г ослића
- 2-3 листа ловора
- мало уља
- 2-3 главице црног лука
- шаргарепа
- першун
- целер
- пашканат
- две кесице додатка за рибљу чорбу
- кашика биљног зачина
- 1/2 кашичице бибера

ЦЕО ШИД ТУГУЈЕ ЗА ЛЕПОМ МИЛАНОМ: Девојка (26) трагично преминула, данима се опраштају од ње на друштвеним мрежама
ДЕВОЈКА Милана Мишић (26) из Шида трагично је преминула 15. јула, а на вечни починак испраћена је два дана касније у пратњи неутешне породице, пријатеља, рођака и многобројних суграђани који се данима од ње опраштају на друштвеним мрежама.
27. 07. 2025. у 08:48

ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМЦИ ХАПШЕЊА ШИПТАРСКОГ ТЕРОРИСТЕ: Овако је пао бивши припадник ОВК у Свилајнцу, ево за шта се сумњичи (ВИДЕО)
ШИПТАРСКИ терориста и бивши истакнути припадник терористичке ОВК Халили Лулзин, ухапшен је данас у Свилајнцу, у заједничкој акцији Безбедносно-информативне агенције, Службе за откривање ратних злочина УКП МУП-а Републике Србије, а у сарадњи са Тужилаштвом за ратне злочине.
22. 07. 2025. у 20:54

КРИСТИЈАН НА МУКАМА: "Деца су нам у болници, по цео дан примају инфузије, не одвајамо се од њих"
КРИСТИЈАН Голубовић огласио се из Клиничко-болничког центра Земун, где се тренутно налази заједно са супругом Кристином Спалевић. Њихова деца тренутно су хоспитализовани, а породица пролази кроз тежак период.
28. 07. 2025. у 22:12
Коментари (0)