ГУРМАНСКА ХАМБУРГЕР СУПА: Супа са млевеном говедином и поврћем
Гурманска хамбургер супа прави се са млевеном говедином и зачињена је црвеним и белим луком. Можете да је прилагођавате свом укусу што се тиче зачина.
Састојци:
- 1/2 кашике маслиновог уља
- 450 г млевене говедине
- 1 средњи лук, исечен на коцкице
- 3 чена белог лука, млевена
- 500 г говеђег бујона
- 400 г печеног парадајза
- 2 кашике парадајз пасте
- 1 кашичица сушеног босиљка
- 1 кашичица сушеног оригана
- 3 средња жута кромпира, нарезана на коцкице
- 250 г смрзнутог мешаног поврћа
- со и бибер, по укусу
Припрема:
Да бисте направили хамбургер супу, у великом лонцу за супу загрејте маслиново уље на средњој ватри. Додајте млевену говедину и кувајте док не порумени, око 5 минута. Оцедите вишак масноће.
Додајте лук и кувајте док не постане провидан. Затим додајте бели лук и кувајте док не замирише, око 1 минут. Умешајте парадајз пасту и кувајте 1-2 минута. Затим додајте говеђи бујон, неоцеђен печени парадајз, босиљак и оригано. Доведите смесу до кључања. Додајте кромпир и смрзнуто мешано поврће. Смањите топлоту и кувајте око 20-25 минута, или док кромпир не омекша. Зачините супу сољу и бибером по укусу. Послужите топло и уживајте у хамбургер супи.
БОНУС САДРЖАЈ
Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.
Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.
Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.
JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.
Препоручујемо
ДИГНУТИ НАТО АВИОНИ ПОСЛЕ НАПАДА НА УКРАЈИНУ: Хитно се огласио Зеленски, имао поруку за Путина (ФОТО/ВИДЕО)
РУСИЈА је покренула масовни ваздушни напад на Украјину на божићно јутро по грегоријанском календару.
25. 12. 2024. у 11:16
ПРВИ СНИМЦИ УКРАЈИНСКОГ НАПАДА НА РИЛСК: Најмање шест мртвих и десетине повређених, горе аутомобили (ВИДЕО)
ШЕСТ особа, међу којима и једно дете, убијено је у Рилску, у области Курск, као резултат ракетног удара украјинских оружаних снага, саопштио је вршилац дужности гувернера Курске области Александар Хинштајн.
20. 12. 2024. у 17:07
ПЛАНЕТИ ПРЕТИ СЦЕНАРИО ИЗ 1815. После догађаја на планини која је променила свет уследиле трагедије: "Питање није да ли ће, него КАДА!"
„ЕФЕКТИ би могли бити још гори него што смо видели 1815."
25. 12. 2024. у 15:54
Коментари (0)