ПОЉСКА ЧОРБА: Спој укуса и традиције
Укусна, домаћа чорба коју ћете сасвим сигурно бар једном недељно да уврстите у свој јеловник.

Foto: Shutterstock
Састојци:
- домаћа кобасица 300 г
- 4 кувана јаја
- црни лук 1
- шаргарепа 1
- пашканат 1
- кромпир 2
- рен 1 кашичица
- павлака 200 г
- со по укусу
Припрема:
Кромпир исеците на коцкице и скувајте га у сланој води. На уљу пропржите кобасицу, па на истој масноћи продинстајте лук. Додајте рендану шаргарепу и пашканат, зачините и динстајте док не омекша. Вратите кобасице, налијте пилећу супу, додајте рен, па крчкајте 15 минута. Пред крај умешајте павлаку, па убаците кромпир и кувана јаја исечена на четврт.
(superrecepti)
Препоручујемо

ЧОРБА ОД ОСЛИЋА: Прави се брзо и лако, а савршена је за посне славе
16. 11. 2024. у 07:00

НАЈБОЉА КРОМПИР ЧОРБА: Једноставно се прави, а има божанствен укус
23. 09. 2024. у 15:00

"ПОЈЕДОХ СЕ ЖИВ, ИЗЛУДЕ МЕ ТО" Вучић о отварању ауто-пута до Пожеге: То су већ фолирања и глупирања, крајњи рок до понедељка
ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић говорио је из Чачка о отварању ауто-пута до Пожеге.
03. 07. 2025. у 11:49

"МОГЛО БИ УМРЕТИ 4.500 ЉУДИ" Ова земља је најугроженија на Западном Балкану, хитан састанак у СЗО због врућина у Европи
ЈУЖНА Европа суочава се са жестоким топлотним таласом - температуре прелазе 40 степени Целзијуса, а у шпанској покрајини Уелва измерено је рекордних 46 степени, што је највиша јунска температура у историји земље. Истовремено, Италија, Грчка, Португалија и Западни Балкан такође бележе рекордне врућине, праћене шумским пожарима и људским жртвама.
01. 07. 2025. у 11:45

ТО ЈЕ ГЛАВНИ ИЗВОР ПРИХОДА: Ево чега Тони није хтео да се одрекне након развода од Драгане
ДРАГАНА је остала власница телевизије и дворца у Бечу.
03. 07. 2025. у 08:04
Коментари (0)