ПОСНА РУСКА САЛАТА: Овако направљена лепша је од мрсне
11. 12. 2024. у 16:00
Ова салата углавном је познатија као мрсна, али је једнако укусна и у посној варијанти.
Повезане вести

НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА ПОСНЕ КРОФНЕ: Када их будете пробали, нећете веровати да у њима нема ни млека, ни јаја
Ништа као домаће крофне. А у време поста ту је овај рецепт, који се укусом не разликује од мрсног!
21. 03. 2025. у 11:00

РУЧАК У ДАНИМА ПОСТА: Ћевапи од хељде са пиреом од целера
Када постите увек је занимљиво открити нешто ново, а ови ћевапи ће вам се баш допасти.
31. 03. 2025. у 08:30

ЈЕЛО ОД РАЗНОГ ПОВРЋА: Савршен рецепт за пост на уљу
Прилог од разног поврћа је идеалан, јер можете да прилагођавате и додајете поврће по својој жељи.
17. 03. 2025. у 08:30

ПОСНИ ГУЛАШ ОД ШАМПИЊОНА: Ручак за који треба мало времена, а толико је укусан да месо није ни потребно (ВИДЕО)
Кад дође време поста, често смо у дилеми шта да спремимо, а да није једно те исто. Тако да је посни гулаш прави и пун погодак.
16. 03. 2025. у 09:00

7 ПОСНИХ ПРЕДЛОГА ЗА РУЧАК, ЗА 7 ДАНА У НЕДЕЉИ: Најлепши специјалитети у којима можете уживати током Васкршњег поста
Почео је велики Васкршњи пост и ако сте међу онима који посте цео пост сигурно трагате за рецептима који се брзо спремају, укусни су и хранљиви.
10. 03. 2025. у 09:00
Најновије из рубрике

ТОРТА ПТИЧЈЕ МЛЕКО: Трослојна рапсодија савршеног укуса (ВИДЕО)
Када је једном пробате, правићете је стално.
20. 04. 2025. у 16:00

КРОМПИР САЛАТА: Непролазни класик који мора да се нађе на вашој трпези
Једноставна кромпир салата која иде уз свако месо.
20. 04. 2025. у 14:30

СОЈА СОС: Готов за тили час, а супер иде уз пиринач, месо и многа друга јела
Посан и сласан, даће шмек сваком јелу.
20. 04. 2025. у 13:00

СТАРИНСКИ КОЛАЧ И ЗА МЛАДЕ ДОМАЋИЦЕ: Ванилице са орасима
Ко може да одоли ванилицама и да не каже: "Хоћу још" после друге-треће па и пете?
20. 04. 2025. у 11:30

КОЛИКО ДУГО РУСКА САЛАТА СМЕ ДА СТОЈИ У ФРИЖИДЕРУ: Савети како што дуже да уживате у укусу омиљене салате
Чувена руска салата, популарно јело на трпезама нарочито сада током празничних дана, може бити прави изазов када је у питању складиштење. Да бисте уживали у њеном укусу, а притом и сачували је у сигурним условима, важно је придржавати се неколико правила.
20. 04. 2025. у 10:00
Коментари (0)