РЕЦЕПТ ЗА РУСКУ САЛАТУ СА ГОВЕДИНОМ: Незаобилазна на празничној трпези
Ово је најлакши рецепт за чувену руску салату, а најбоље од свега је што нема пуно сецкања и печења или кувања пуно поврћа. Ми вам данас предлажемо да испробате ову са говедином.

Foto: Shutterstock
Састојци:
- 200 г говедине
- 2 кромпира
- 7 јаја
- 4-5 киселих краставаца
- 100 г грашка
- мајонез
Припрема:
Месо (говедину) скувајте, а када се охлади ситно га исецкајте. Кромпир добро оперите и са све љуском га умотајте у алу фолију, па пеците у рерни на 200°Ц. Готово кромпир оставите да се охлади, па скините љуску и исецкајте. Јаја скувајте и такође исецкајте, као и кисели краставац.
У посуди помешајте исечено месо, јаја, кромпир и кисели краставац, па додајте скувани грашак (може и из конзерве). Посолите и побиберите, а онда додајте и мајонез, па све лепо промешајте. Ако желите у салату додајте шаргарепу, али много је укуснија без ње.
Пронађите 2 округла облика различите величине, па већи ставите на тацну и сипајте руску салату. Поравнајте, па преко ставите мањи калуп и сипајте остатак руске салате. Скините обруч и салата је спремана. Можете је додатно украсити сецканим першуном.
(stvarukusa)
Препоручујемо

ВЕШТАК ОТКРИО ЈЕЗИВЕ ДЕТАЉЕ О ДЕЧАКУ УБИЦИ: Ево зашто је Коста пуцао на чувара школе, није га потресло сазнање кога је све убио
ЗАКЉУЧИЛИ смо да је Коста био способан да управља својим поступцима у време извршења злочина и да та способност није била битно смањена. Постоји једна краткотрајна ометеност, за период у учионици за који он каже да нема сећања, али он је све радио по плану. То указује да је он управљао својим поступцима.
05. 06. 2025. у 17:05

"ОЛ СТАР" СЕ МЕЊА ИЗ КОРЕНА, Никола Јокић ће добити прилику да заблиста као никада! (ВИДЕО)
НБА лига је донела одлуку да из корена промени формат "ол-стар" меча, потврдио је комесар лиге Адам Силвер.
04. 06. 2025. у 21:50

"СРАМ ВАС БИЛО" На снимању "Неретве" избио скандал са Брозом
БАТУ Живојиновића волели су цела бивша Југославија, читава Кина па и сам Јосип Броз Тито.
06. 06. 2025. у 13:06
Коментари (0)