ПОСНА СУПА ОД СПАНАЋА СА ОРАСИМА: Рецепт из Хиландарског кувара

Јована Васић

05. 03. 2025. у 11:00

Ускршњи пост, као и сваки други, подразумева одређене рестрикције у исхрани. Многима то прилагођавање није лако, али уз дивне рецепте из Хиландарског кувара посне хране, све је лакше!

ПОСНА СУПА ОД СПАНАЋА СА ОРАСИМА: Рецепт из Хиландарског кувара

Фото Shutterstock

Састојци:

  • Вода 1-2 л
  • Спанаћ 300 г
  • Маргарин 1 кашика
  • Црни лук 1 главица
  • Млевени ораси 50 г
  • Уље 2 кашике
  • Брашно 2 кашике
  • Со по укусу

Припрема:

Спанаћ и лук очистити, опрати, па самлети на машини за месо.

Угрејати маргарин и на њему пржити спанаћ и лук. Брашно испржити на уљу, да не буде тамно, додати орахе, воду и кратко прокувати. Све смешати, посолити, додати воде по потреби али не више од предвиђене укупине количине и кувати 10 минута.

(superrecepti)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

Потписан уговор о изградњи пројекта Марина Дорћол