ХИТ! Брзи колач са јабукама који свима успева (РЕЦЕПТ)
Умутите јаја са шећером, додајте омекшали маргарин, брашно, ванилин шећер и прашак за пециво. Смесу ставите у плех који сте добро подмазали маргарином.
 
                                                                                    Фото: Профимедиа
Поређајте преко ситно сецкане јабуке и пеците у загрејаној рерни на 180 степени, око 35 минута. Када се колач охлади, пре сервирања поспите шећер у праху.
Потребно је:
- 4 мање јабуке
- 100 г маргарина
- 3 јајета n250 г брашна
- 2 ванилин шећера
- 100 г шећера
- кесица прашка за пециво
- шећер у праху за посипање
Препоручујемо
 
                    
                    ДОМАЋЕ КИФЛИЦЕ СА СИРОМ: Рецепт који ће вас одушевити (ВИДЕО)
29. 01. 2023. у 18:21 >> 07:28
 
                    
                    ПИТА ОД СПАНАЋА ЗА ПРЕДЈЕЛО: Једноставно и укусно јело од готових кора
29. 01. 2023. у 16:20
 
                    
                    УКРАЈИНСКИ ВОЈНИЦИ У КЛАНИЦИ ПОКРОВСКА: "У граду је прави пакао, Руси довели све снаге које могу"
РУСКА пешадија продрла је у градске границе једног од главних стратешких циљева председника Русије Владимира Путина, претећи да га опколи. Украјинске специјалне снаге укључиле су се у борбе у урбаном подручју.
29. 10. 2025. у 17:43
 
                    
                    САД ИЗДАЛЕ ГЕНЕРАЛНУ ДОЗВОЛУ ДО АПРИЛА: Одлажу се санкције руској нафтној компанији
СЈЕДИЊЕНЕ Америчке Државе су данас издале тзв. "генералну дозволу" којом се привремено одлажу санкције Росњефту у Немачкој до 29. априла 2026. године, објавило је америчко министарство финансија.
29. 10. 2025. у 16:17
 
                    
                    Удала се за 25 лета старијег чобанина, доживела шок кад је умро
Марсел Амфу је читав свој живот живео једноставно. Његова кућа није имала ни струје ни воде. То му је омогућило да уштеди огромне суме новца.
28. 10. 2025. у 21:37
 
                     
                     
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
                    
Коментари (0)