ЗАПЕЧЕНИ НАЋОСИ СА МЛЕВЕНИМ МЕСОМ: Готово за 10 минута
На тигању пропржите лук исецкан на колутове, паприку на резанце и млевено месо зачињено универзалним зачином.
 
                                                                                    Foto: Shutterstock
Ради бољег укуса ставите, ако имате, црвену љуту папричицу. Пред крај пржења додајте кукуруз.
У одговарајућу посуду ставите ред чипса, ред фила, и све тако наизменично док има материјала. На крају поспите нарендан сир и ставите у рерну да се пече од пет до 10 минута на 200 степени.
Потребно је:
- паковање кукурузног чипса
- 2 паприке
- 200 г млевеног меса
- конзерва од 200 г кукуруза
- главица црног лука
- 100 г наренданог тврдог сира
 
                    
                    УКРАЈИНСКИ ВОЈНИЦИ У КЛАНИЦИ ПОКРОВСКА: "У граду је прави пакао, Руси довели све снаге које могу"
РУСКА пешадија продрла је у градске границе једног од главних стратешких циљева председника Русије Владимира Путина, претећи да га опколи. Украјинске специјалне снаге укључиле су се у борбе у урбаном подручју.
29. 10. 2025. у 17:43
 
                    
                    САД ИЗДАЛЕ ГЕНЕРАЛНУ ДОЗВОЛУ ДО АПРИЛА: Одлажу се санкције руској нафтној компанији
СЈЕДИЊЕНЕ Америчке Државе су данас издале тзв. "генералну дозволу" којом се привремено одлажу санкције Росњефту у Немачкој до 29. априла 2026. године, објавило је америчко министарство финансија.
29. 10. 2025. у 16:17
 
                    
                    Удала се за 25 лета старијег чобанина, доживела шок кад је умро
Марсел Амфу је читав свој живот живео једноставно. Његова кућа није имала ни струје ни воде. То му је омогућило да уштеди огромне суме новца.
28. 10. 2025. у 21:37
 
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
                    
Коментари (0)