ТОЛИКО ЈЕ УКУСНА, ДА ИСТОГ МОМЕНТА СТАВИТЕ ДУПЛУ МЕРУ: Чоколадна посластица са крушкама

Novosti online

07. 01. 2024. у 14:00

ФЕНОМЕНАЛНОГ је укуса, сви ће вам тражити рецепт.

ТОЛИКО ЈЕ УКУСНА, ДА ИСТОГ МОМЕНТА СТАВИТЕ  ДУПЛУ МЕРУ: Чоколадна посластица са крушкама

Фото Shutterstock

Овај колач са крушкама одличан је за све прилике.

Потребно:

* 4 јајета
* 4 крушке
* 200 г чоколаде за кување
* 60 г маргарина
* 70 г шећера
* 100 г брашна
* кесица ванилин шећера
* кесица прашка за пециво

Припрема:

Очистите три крушке и исеците их на коцкице. Направите снег од беланаца, а жуманца умутите са шећером. Додајте брашно и прашак за пециво. На лаганој ватри отопите чоколаду и маргарин и умешајте их у тесто. Додајте беланца и крушке. Све добро промешајте, па смесу сипајте у подмазан плех. Четврту крушку ољуштите и исеците на кришке, па их поређајте преко теста. Пеците око 20 минута на 180 степени. Колач охладите и служите.

(Trpeza)

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
АМЕРИКАНЦИ ОБЈАВИЛИ МАПЕ СА РАТИШТА: Русија наставља продор дубље у Украјину, враћа територију у Курској области (ФОТО)

АМЕРИКАНЦИ ОБЈАВИЛИ МАПЕ СА РАТИШТА: Русија наставља продор дубље у Украјину, враћа територију у Курској области (ФОТО)

РУСИЈА наставља да продире дубље у Украјину и враћа сопствену територију у Курској области, показују најновије мапе са украјинског ратиша које је објавио Институт за проучавање рата (ISW).

09. 01. 2025. у 20:45

ЈА САМ ТЕ ПЛАТИО, МОРАШ ДА ПЕВАШ! Коњевић доживео инцидент на ромском весељу

"ЈА САМ ТЕ ПЛАТИО, МОРАШ ДА ПЕВАШ!" Коњевић доживео инцидент на ромском весељу

ПЕВАЧ Шериф Коњевић имао је инцидент о којем се нашироко писало, када је на једној ромској свадби наводно дошло до непријатне ситуације у којој су он и његова колегиница Надица Адемов нападнути.

12. 01. 2025. у 10:49

Коментари (0)

ВЕЛИКА ЧАСТ: Сергеј Милинковић-Савић добио престижну награду (ФОТО)