Пробајте да направите, у фил можете ставити чоколаде или орашасте плодове које волите.
Повезане вести
ТОРТА ОПЕРА: Француска фантазија слатких укуса у споју са кафом
Чувена опера торта настала је око 1960. године, а креирао ју је познати француски шеф кухиње Ленотре.
04. 10. 2024. у 13:00
БЕЛА РОЗЕН ТОРТА: Невероватно кремаста и издашна посластица
Бољи начин да се засладите током јесењих дана не постоји.
03. 10. 2024. у 13:00
НАПРАВИТЕ ТОРТУ ГИЗЕЛА: Најукуснија посластица коју сви обожавају
Основна верзија се прави са жутим бисквитним тестом и филом са прженим орасима и соком и кором од наранџе. Уз додатак још једне врсте фила, жутог куваног фила од јаја и путера са укусом наранџе, и уз маштовиту декорацију, ова торта ни изгледом ни укусом не заостаје за најбољим тортама са светске трпезе.
02. 10. 2024. у 09:00
НЕОДОЉИВА БЕОГРАЂАНКА: Чоколадна торта са јабукама, рапсодија укуса коју нико не одбија
ВИШЕ десерта је названо Београђанка, али је свакако најпознатија ова са чоколадом и јабукама. Упловите у чаролију мириса и укуса.
16. 09. 2024. у 08:00
Најновије из рубрике
СПРЕМИТЕ САВРШЕНУ БЕЧКУ ШНИЦЛУ: Хрскава споља, мекана изнутра, а укус као из најбољих аустријских ресторана
Свако ко је икада пробао оригиналну бечку шницлу зна да је ово јело посебно.
09. 11. 2024. у 10:00
РЕЦЕПТ ЗА ТАХИНИ: Здрав намаз од сусама
У наставку прочитајте јединствен рецепт за овај намаз од сусама који ће вам улепшати јутро.
09. 11. 2024. у 07:00
ПОСНИ ЧУПАВЦИ: Неодољиви колач са кокосом
Меки, сочни и неодољиви чупавци су класик, и савршена посластица за све прилике.
08. 11. 2024. у 16:00
МАФИНИ СА АЈВАРОМ И ПАПРИКОМ: Једноставни за припрему, а врло другачији од свих које сте правили
Сочни, мирисни и врло заситни, ови слани мафини су нешто што свако треба да проба.
08. 11. 2024. у 13:02
БЕЗ ЊЕГА СЛАВА НЕ МОЖЕ ДА ПРОЂЕ: Ово је најбољи рецепт за жито са орасима
Постоје многе варијанте како се спрема славско жито, односно кољиво, делује наизглед да је све слично, али укус одваја једно славско жито са орасима од другог.
08. 11. 2024. у 09:30
Коментари (0)