ПОСНЕ ПРИНЦЕС КРОФНЕ: Ни мало не заостају за оригиналом

Mina Izgarević

07. 12. 2024. у 14:30

НЕОДОЉИВЕ и сочне, најбоље ставите одмах дуплу меру.

ПОСНЕ ПРИНЦЕС КРОФНЕ: Ни мало не заостају за оригиналом

Фото Pixabay free images

Потребно је

За корпице:

200 мл воде
100 мл уља
180 г брашна
пола кесице прашка за пециво
4 банане

За фил:

50 г пудина од ваниле
250 мл сојиног млека
75 г маргарина

Припрема:

Шерпицу са водом ставите на ринглу и пустите да прокључа. Онда додајте брашно, прашак за пециво и мешајте на рингли док се састојци не сједине. Затим преспите смесу у другу посуду, па додајте испасирану банану. Миксером сједините састојке. Преручите у плех обложен папиром за печење и распоредите смесу. Пеците око 40 минута, у рерни загрејаној на 180 степени. Скувајте млеко са пудингом од ваниле, па када се прохлади, додајте маргарин. Припремљеном смесом филујте крофнице. 

(Ало)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ШОК ПРОГНОЗА ЗА ОКТОБАР: Најављено да ће пасти пола метра снега! Овакве екстреме ни метеоролози не памте

ШОК ПРОГНОЗА ЗА ОКТОБАР: Најављено да ће пасти пола метра снега! Овакве екстреме ни метеоролози не памте

ПРЕМА најавама метеоролога, октобар 2025. почеће у Србији под утицајем продора хладног ваздуха са североистока Русије који је дошао до Немачке и Пољске, али се полако приближава ка нама што ће проузроковати развој циклона у Јонском, Тиренском и делу Јадранског мора и већ 1. октобра, у среду, у вечерњим часовима на југу и југозападу Србије почеће да пада киша.

30. 09. 2025. у 20:58

Коментари (0)

Техноманија и Никола Симић – Нова Енергија која помера границе