ЧЕМБЕРЛЕН ТОРТА: Раскошна посластица, божанственог укуса
12. 02. 2025. у 13:00
Чемберлен торта је права старинска торта и са њом никада нећете погрешити. Комбинација меких кора с орасима, два фила која се спајају у један и грилијаша, укус који осваја.
Повезане вести

МОХИТО ТОРТА: Очаравајућа посластица неодољивог укуса
Мохито торта је кремаста, освежавајућа и савршена за све прославе.
28. 04. 2025. у 13:00

ШУШКАВАЦ ТОРТА: Најкремастији слаткиш ком је немогуће одолети
Торте са сушеним корама од беланаца су фантастичне, али се не праве често јер сушење кора одузима јако пуно времена. Ипак, за ову шушкаву пуслицу вреди потрудити се - прочитајте рецепт и одмах ће вам бити јасно!
25. 04. 2025. у 10:00

РЕФОРМА ТОРТА: Уживајте у дивном укусу овог посебног десерта
Реформа торта је позната по сочним корама од ораха и богатом крему од жуманаца и чоколаде.
24. 04. 2025. у 11:30

ТОРТА ПТИЧЈЕ МЛЕКО: Трослојна рапсодија савршеног укуса (ВИДЕО)
Када је једном пробате, правићете је стално.
20. 04. 2025. у 16:00

АМБАСАДОР ТОРТА: Прави избор за Ускрс, пуна ораха и чоколаде (ВИДЕО)
Доносимо вам најбољи рецепт за Амбасадор торту којој нема равне.
18. 04. 2025. у 10:00
Најновије из рубрике

РЕЦЕПТ ЗА ПАНЦЕРОТЕ: Идеалне за доручак, ужину или за пут
МЕКО тесто, топљени сир, парадајз сос и омиљени додаци – све што волимо код пице, сада у форми златно печених паницерота. Идеалне за доручак, ужину или понети на пут.
26. 07. 2025. у 10:00

ШТРУДЛА СА МАКОМ: Мирисна, мекана и пуна укуса (РЕЦЕПТ)
ШТРУДЛА са маком је прави класик домаће кухиње. Уз овај једноставан рецепт, лако ћете направити посластицу која враћа у детињство и мами осмехе.
26. 07. 2025. у 09:00

СЕРВИРАЈУ СЕ ПРЕЛИВЕНИ КИСЕЛОМ ПАВЛАКОМ И МЛАДИМ ЛУКОМ: Хрскави печени кромпири (ВИДЕО)
ЈЕДНОСТАВНА техника која ће вам омогућити да направите печени кромпир који је хрскав споља, мекан изнутра и одличног укуса!
26. 07. 2025. у 07:00

ЖЕЛИТЕ НЕШТО СВЕЖЕ И УКУСНО: Брзинска салата са кукурузом, краставцем и куваним јајима
ИДЕАЛНА је за лаган оброк кад немате много времена.
25. 07. 2025. у 20:00

ТОПИ СЕ У УСТИМА, БИЛО ДА ЈЕ ТОПАО ИЛИ ХЛАДАН: Киш са сиром, шунком и младим луком
СЛАНИ тарт који мирише на француску кухињу, али с домаћим састојцима.
25. 07. 2025. у 19:00
Коментари (0)