ЧЕМБЕРЛЕН ТОРТА: Раскошна посластица, божанственог укуса
12. 02. 2025. у 13:00
Чемберлен торта је права старинска торта и са њом никада нећете погрешити. Комбинација меких кора с орасима, два фила која се спајају у један и грилијаша, укус који осваја.
Повезане вести

ХИЛАНДАРСКА ТОРТА: Краљица чоколадних посластица са Свете Горе, кремаста и преукусна
Рецепт је веома стар, а добвија се посластица која се не одбија.
10. 04. 2025. у 10:00

МАЂАРСКА ДОБОШ ТОРТА: Савршена посластица за сваку прилику, буди носталгију
Ова торта пореклом је из Мађарске, а позната је по путерастим корама и филу. Изузетно богатог и раскошног укуса, добош торта је идеална за послуживање у свечаним приликама.
09. 04. 2025. у 14:30

ТОРТА ОД ЈАГОДА: Издашна и преукусна, сви ће вам тражити рецепт
Овај рецепт обавезно запишите, можете га искористити у било којој прилици, јер сви обожавају овај слаткиш.
08. 04. 2025. у 07:00

ШВАРЦВАЛД ТОРТА: Савршена комбинација чоколаде, вишања и шлага
Шварцвалд торта је једна од омиљених посластица у Србији без које не могу да прођу свећани догађаји, као ни весеља. Њен посебан укус обара са ногу и највеће сладокусце, готово да не постоји особа која је не воли, а вишње јој дају невероватан укус.
06. 04. 2025. у 15:00

БЕЛА ТОРТА: Савршено кремаста и издашна посластица
Ако сте љубитељ кремастих и брзих, а преукусних посластица, ову торту ћете обожавати.
04. 04. 2025. у 11:30
Најновије из рубрике

ФАРБАЊЕ ЈАЈА САЛВЕТОМ: Најлакша техника коју ће обожавати и деца и одрасли
Јаја за Ускрс можете да офарбате у дугиним бојама, а само су вам потребне салвете и фарба за јаја.
16. 04. 2025. у 10:00

ШТА СВЕ ТРЕБА ДА СЕ НАЂЕ НА УСКРШЊОЈ ТРПЕЗИ: По старим обичајима уз јаја, јагњетина и рен имају посебну симболику
На Ускрс се у домовима православих верника након вишенедељног поста поставља мрсна трпеза. Спрема се печеница, најчешће прасе или јагње, меси се ускршња погача, а почасно место на столу припада јајима.
16. 04. 2025. у 08:30

ЗАПЕЧЕНИ МЛИНЦИ СА ЋУРЕТИНОМ: Савршенство укуса чак и за избирљиве
Ћуретина са млинцима је укусан и заситан ручак који можете спремати на више начина - са куповним или домаћим млинцима, са једном или више врста павлаке, а сваки је подједнако укусан.
16. 04. 2025. у 07:00

ХРСКАВЕ ХЕРОВКЕ: Рецепт за најлепши старински словачки колач од 2 састојка
Херовке су традиционални словачки колачи који се припремају од једноставних састојака попут жуманаца и брашна.
15. 04. 2025. у 16:00

ПИТА ОД ТИКВИЦА: Једноставан и укусан рецепт за сваку прилику
Пита са тиквицама се лако прави и врло је сочна, идеална за било који оброк.
15. 04. 2025. у 14:30
Коментари (0)