САМО ТРИ САСТОЈКА: За најфиније пуслице

Новости онлајн

04. 08. 2025. у 10:54

ТОЛИКО једноставна и толико славна, пуслица је фини слатки залогај који се дивно слаже са кремовима и сладоледом.

САМО ТРИ САСТОЈКА: За најфиније пуслице

Foto: Jutjub/Printskrin/ Recepttura

Послужите их уз сладолед или сецкано воће.

Састојци:

* беланца, 4
* шећер, 200 г
* со, прстохват

Припрема:

Умутите беланца са прстохватом соли док не добијете чврст снег, затим постепено додајте шећер и наставите да мутите док не постане сјајно.

Кашиком вадите пуслице на папир за печење и пеците, тј. сушите пуслице на 100 степени око 90 до 120 минута. Наравно, биће лепше ако смесу ставите у дресир кесу са звездастим наставком.

Од величине пуслица зависиће и време печења, па проверавајте рерну ако су пуслице мале. 

Пријатно!

(Super recepti/Žena)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ЗЕЛЕНСКИ АЛАРМИРАО ЕВРОПУ: Русија ће покренути велику агресију на континент, позната и година

ЗЕЛЕНСКИ АЛАРМИРАО ЕВРОПУ: Русија ће покренути велику агресију на континент, позната и година

УКРАЈИНСКИ председник Володимир Зеленски тврди да Русија планира да покрене велику агресију на европском континенту 2029. или 2030. године, наводећи да на то указује повећана руска производња оружја.

13. 11. 2025. у 10:54

Коментари (0)

МИ СМО УСПАВАНИ ДИВ, ДРУГО МЕСТО НА ТАБЕЛИ НИЈЕ ОПЦИЈА! Прво обраћање новог тренера Партизана од кад је стигао у клуб