КАРЛЕУША ПОКАЗАЛА ЛУКСУЗНЕ ПИНК ЦИПЕЛЕ: Oд цене се "врти у глави"
ПОП звезда Јелена Карлеуша позната је по истанчаном укусу за моду, али и љубави према скупоценим одевним предметима и обући.
Овог пута, Јелена је обогатила своју већ завидну колекцију ципела новим, високим потпетицама које је папрено платила.
ЈК је показала пинк сандале на високу платформу и штиклу са златним детаљима, а снимак на Инстаграму је одушевио жене.
У питању је популарни бренд Версаће, а Јелена је за ово задовољство издвојила чак 134.800 динара.
Уследили су бројни коментари фанова, који су одушевљени Јелениним стилом.
-Има се, може се, али свака ти част, "Фантазија", "Ове коштају да паднеш у несвест, али њој то и пристаје", "Прелепе су"...
Иначе, певачица оожава брендирану одећу и обућу, а једном приликом је поручила женама да то не значи ништа у случају да нису задовољне собом.
- Оне вам не дају љубав. Ако ви нисте задовољне собом, ако немате здравље, ако неко од ваших нема... ништа то не вреди - рекла је једном приликом Карлеуша за домаће медије.
(Телеграф.рс)
Препоручујемо
РАДА МАНОЈЛОВИЋ ЗАВРШИЛА У ХИТНОЈ: Популарној певачици позлило од последица короне!
24. 09. 2021. у 00:49 >> 01:39
МАСК ШОКИРАО О ЗЕЛЕНСКОМ: Он је шампион свих времена, извео једну од највећих пљачки САД-а
ИЛОН Маск, амерички милијардер и будући шеф комисије за смањење савезне владе у администрацији новоизабраног председника САД Доналда Трампа, назвао је Владимира Зеленског шампионом свих времена за „једну од највећих пљачки“ Сједињених Америчких Држава.
30. 12. 2024. у 15:29
ДРАМА У КОМШИЛУКУ: Откривена непозната летелица, становници упозорени да потраже склоништа
РУМУНСКИ радарски системи открили су синоћ мали летећи објекат, за који се сумња да је дрон, који је ушао у национални ваздушни простор до шест километара у југоисточном округу Тулчеа, саопштило је министарство одбране Румуније.
27. 12. 2024. у 09:23
ИСТИНА О СЛАНИНИ И СВИЊСКОЈ МАСТИ: Стручњаци откривају - шта заиста једемо
ТРАДИЦИОНАЛНЕ намирнице попут свињске масти, сланине и лука заузимају посебно место у кулинарској традицији многих регија, посебно на овим просторима.
31. 12. 2024. у 15:10
Коментари (1)