СРЕЋНА НОВА СА СЕКОМ: Фолкерка 31. децембра у "Бел експо центру" у Београду
МАДА у Београду неће бити организованог дочека Нове године на отвореном, као ранијих година испред Народне скупштине или градским трговима, ситуација није таква са затвореним просторима.
Тако се фолкерка Сека Алексић (39) похвалила на друштвеним мрежама да ће за дочек 2021. певати у "Бел експо центру", где је за најлуђу ноћ наступала и пре две године.
- Драги моји, срећна сам што могу да вас обавестим да ћемо се 31. децембра дружити на најлуђем новогодишњем дочеку у "Бел експо центру" - објавила је Сека. - Сви који су пре две године били са мном на овом истом месту, сећају се какву атмосферу смо направили и обећавам да ће ове године бити још боље. Сала "Бел експо центра" је највећа у Београду, имамо могућност најбезбеднијег дочека и дистанце између гостију, према препорукама за спречавање ширења вируса.
Иначе, цена новогодишњег дочека са Секом кошта од 90 евра па навише, а понуда је "ол инклузив".
Препоручујемо
ПЕКУ ПАПРИКЕ, МЕШАЈУ АЈВАР: Сека Алексић и Тијана Дапчевић спремају зимницу
30. 09. 2020. у 07:42
СЕКА АЛЕКСИЋ УКЛАЊА ТЕТОВАЖЕ: Певачица показала како изгледа процес (ФОТО)
13. 08. 2020. у 00:32
МАСК ШОКИРАО О ЗЕЛЕНСКОМ: Он је шампион свих времена, извео једну од највећих пљачки САД-а
ИЛОН Маск, амерички милијардер и будући шеф комисије за смањење савезне владе у администрацији новоизабраног председника САД Доналда Трампа, назвао је Владимира Зеленског шампионом свих времена за „једну од највећих пљачки“ Сједињених Америчких Држава.
30. 12. 2024. у 15:29
ДРАМА У КОМШИЛУКУ: Откривена непозната летелица, становници упозорени да потраже склоништа
РУМУНСКИ радарски системи открили су синоћ мали летећи објекат, за који се сумња да је дрон, који је ушао у национални ваздушни простор до шест километара у југоисточном округу Тулчеа, саопштило је министарство одбране Румуније.
27. 12. 2024. у 09:23
ИСТИНА О СЛАНИНИ И СВИЊСКОЈ МАСТИ: Стручњаци откривају - шта заиста једемо
ТРАДИЦИОНАЛНЕ намирнице попут свињске масти, сланине и лука заузимају посебно место у кулинарској традицији многих регија, посебно на овим просторима.
31. 12. 2024. у 15:10
Коментари (0)