МЕСИЈУ СЕ СМЕШИ ЈОШ ЈЕДНО ПРИЗНАЊЕ: Аргентинац можда добије награду која није додељена 33 године
ЛИОНЕЛ Меси је освајањем Светског првенства по многима отклонио дилеме када је у питању дебата ко је најбољи фудбалер свих времена. Сјајни Аргентинац је до сада у каријери освојио бројна индивидуална признања, а делује да би сада могао да добије и најређе у свету ове игре.
Наиме, реч је о "Супер Златној лопти". Ту награду је за сада освојио само Алфредо ди Стефано 1989. године. Легендарни нападач Реал Мадрида је ову награди зарадио поводом 30 година "Франса фудбала", листа који додељује најпрестижније признање у свету фудбала.
"Супер Златна лопта" се уручује само за раздобље од 30 година, али једино под условом да постоји достојан кандидат.
Једини уз Месија који може да конкурише за ову награду је Кристијано Роналдо. Ипак, многи су мишљења да је Аргентинац тај који се освајањем Мундијала издвојио као једини кандидат.
Подсетимо, Меси је до сада у каријери чак седам пута освојио "Златну лопту", последњи пут 2021. године.
Препоручујемо
НИКОЛА ЈОКИЋ ОЧАРАО СВЕТ: НБА ово не памти, дајте му одмах трећи МВП трофеј! (ВИДЕО)
24. 12. 2022. у 16:34 >> 16:41
ХИТ: Французи желе да понове финале Светског првенства , Аргентинци им одговорили овако
24. 12. 2022. у 18:07 >> 18:31
ХРВАТ ИСПРОЗИВАО ЗВЕЗДУ: "Како су кренули, довешће и Кристијана Роналда"
24. 12. 2022. у 19:00
ЗАСТРАШУЈУЋЕ! Загубио је добитни тикет, а када је пронашао оног ко га је "подигао" запалио му је кућу (ВИДЕО)
"Кладионичарске приче" Милана Ђурице су видео-пројекат компаније Новости намењен свим љубитељима спортског клађења који могу да уживају у занимљивим причама најпознатијег српског типстера и његових гостију.
28. 12. 2024. у 10:05
ЧАСТИО СЕ ЗА НОВУ ГОДИНУ: Гранит Џака дошао у Србију
Један је од најомраженијих фудбалера међу Србима. Али баш он, Гранит Џака, на територију Србије је дошао.
31. 12. 2024. у 19:42
ИСТИНА О СЛАНИНИ И СВИЊСКОЈ МАСТИ: Стручњаци откривају - шта заиста једемо
ТРАДИЦИОНАЛНЕ намирнице попут свињске масти, сланине и лука заузимају посебно место у кулинарској традицији многих регија, посебно на овим просторима.
31. 12. 2024. у 15:10
Коментари (0)