БОРЈАН ВОЛИ МИРНУ МРЕЖУ: Капитен Црвене звезде на чак 127 утакмица сачувао мрежу
Нема дилеме да је Милан Борјан један од најбољих голмана у историји Црвене звезде, бројни рекорди које остварује само додатно потврђују ту чињеницу. Наиме, капитен црвено-белих је на укупно 127 такмичарских утакмица успео у потпуности да сачува мрежу, што га чини апсолутним рекордером нашег клуба у том сегменту.
О његовој доминантности довољно говори чињеница је једини голман у историји Звезде који је на троцифреном броју такмичарских мечева успео да остане несавладан, обзиром на то да се на другом месту налази легендарни Ратомир Дујковић са 96 утакмица. Борјан је, већ шесту сезону део Црвене звезде и од тада је на 93 првенствене утакмице, осам куп мечева и 26 сусрета у Европи успео у потпуности да зачара мрежу. Високу трећу позицију заузима још један чувени црвено-бели голман - Звонко Милојевић са 88 мечева без примљеног поготка.
До краја сезоне ће Борјан врло извесно оборити још два рекорда, а први већ у наредној утакмици, када ће постати једини фудбалер Црвене звезде из актуелног тима који ће ући у "клуб 300". И не само то, Борјан је на 16 утакмица у Суперлиги уписао "клин шит", а лични рекорд му је 18, те је врло извесно да ће и овог пута и самог себе надмашити.
Најрасположенији је Борјан био против нишког Радничког када је девет пута у потпуности сачувао мрежу, затим Војводине - осам, те Напретка и Чукаричког - седам.
ЗАСТРАШУЈУЋЕ! Загубио је добитни тикет, а када је пронашао оног ко га је "подигао" запалио му је кућу (ВИДЕО)
"Кладионичарске приче" Милана Ђурице су видео-пројекат компаније Новости намењен свим љубитељима спортског клађења који могу да уживају у занимљивим причама најпознатијег српског типстера и његових гостију.
28. 12. 2024. у 10:05
ЧАСТИО СЕ ЗА НОВУ ГОДИНУ: Гранит Џака дошао у Србију
Један је од најомраженијих фудбалера међу Србима. Али баш он, Гранит Џака, на територију Србије је дошао.
31. 12. 2024. у 19:42
ИСТИНА О СЛАНИНИ И СВИЊСКОЈ МАСТИ: Стручњаци откривају - шта заиста једемо
ТРАДИЦИОНАЛНЕ намирнице попут свињске масти, сланине и лука заузимају посебно место у кулинарској традицији многих регија, посебно на овим просторима.
31. 12. 2024. у 15:10
Коментари (0)