ОТКРИВЕНИ ДЕТАЉИ: Бахар постаје најплаћенији тренер у историји Звезде и српског фудбала
ЦРВЕНА звезда ће у наредној сезони имати новог тренера, а руководство клуба одлучило је да црвено-беле у Лигу шампиона води Барак Бахар, актуелни тренер Макабија из Хаифе. Откривени су и детаљи уговора са искусним стручњаком.
Он ће на Маракану стићи на крају сезоне, а "Моцарт спорт" објавио је детаље уговора.
- Са Бахаром је договорена сарадња на две године, а Израелац и његов стручни штаб ће инкасирати 1.000.000 евра по сезони. Од укупне суме шефу стручног штаба припашће већи део, односно 750.000 европских новчаница годишње, док ће његови сарадници поделити преосталих 250.000.
Он ће тако постати најплаћенији тренер Црвене звезде и српског фудбала. Пре њега Дејан Станковић је на годишњем нивоу зарађивао 700.000 евра.
Подсетимо, у медијим се раније данас појавила информација да ће Бахар повести свој комплетан стручни штаб који чине његов помоћник Гај Сарфати, кондициони тренер Дрор Шимшон и тренер голмана Гај Визингер. Један од њих има посебну важност. Реч је о специјалисти за офанзивне прекиде.
БОНУС ВИДЕО: ТАЈНА НАЈВЕЋЕГ ФУДБАЛСКОГ СТАДИОНА НА СВЕТУ: Ово је листа ТОП 10 „храмова фудбала“
Препоручујемо
ЗВЕЗДА НЕ ЖАЛИ НОВАЦ: Барак Бахар постаје најплаћенији тренер икада на Маракани
30. 03. 2023. у 11:11
ЏАБЕ СТЕ ГА МАЛТРЕТИРАЛИ: Новак Ђоковић коначно добио феноменалне вести
30. 03. 2023. у 09:00
ЗАСТРАШУЈУЋЕ! Загубио је добитни тикет, а када је пронашао оног ко га је "подигао" запалио му је кућу (ВИДЕО)
"Кладионичарске приче" Милана Ђурице су видео-пројекат компаније Новости намењен свим љубитељима спортског клађења који могу да уживају у занимљивим причама најпознатијег српског типстера и његових гостију.
28. 12. 2024. у 10:05
ЧАСТИО СЕ ЗА НОВУ ГОДИНУ: Гранит Џака дошао у Србију
Један је од најомраженијих фудбалера међу Србима. Али баш он, Гранит Џака, на територију Србије је дошао.
31. 12. 2024. у 19:42
ИСТИНА О СЛАНИНИ И СВИЊСКОЈ МАСТИ: Стручњаци откривају - шта заиста једемо
ТРАДИЦИОНАЛНЕ намирнице попут свињске масти, сланине и лука заузимају посебно место у кулинарској традицији многих регија, посебно на овим просторима.
31. 12. 2024. у 15:10
Коментари (1)