ЛАЛАТОВИЋ ОПЕТ У СРПСКОМ ФУДБАЛУ: Спартак је дошао са конкретном идејом и зато смо се брзо договорили
Нови тренер фудбалера Спартака из Суботице Ненад Лалатовић изјавио је данас да се са новим клубом брзо договорио, пошто је руководство Спартака понудило конкретну идеју.
Српски стручњак је данас званично промовисан у новог тренера фудбалера Спартака из Суботице.
"Имао сам понуду са Кипра, све су ми већ били послали да потпишем. Такође две из Суперлиге. Одбио сам јер се амбиције клуба нису поклапале са мојим амбицијама. Спартак је дошао са конкретном идејом и зато смо се брзо договорили", истакао је Лалатовић и додао да му је велика част што је тренер Спартака.
"То је велики клуб, имао сам осећај да ћу једног дана бити тренер. Договорили смо се за два минута, свестан сам ситуације, нисам постављао велике услове. Знам шта се од мене очекује, неће бити лако, али имамо добар тим. Неке ствари морају да се поправе, да играчи верују у себе. Заслужују да играју у плеј-офу. Надам да да ћу оправдати поверење клуба", констатовао је Лалатовић.
Сматра да Спартак заслужује да буде у горњем делу табеле.
"Спартак као клуб заслужује да буде међу осам, све се поклопило са мојим амбицијама, зато сам дошао. Кад сам узимао Крагујевац, рекли су ми - Немој тамо, погинућеш. А Спартак сам узео јер је жеља да будемо међу осам или пет у Суперлиги", закључио је Лалатовић.
ЗАСТРАШУЈУЋЕ! Загубио је добитни тикет, а када је пронашао оног ко га је "подигао" запалио му је кућу (ВИДЕО)
"Кладионичарске приче" Милана Ђурице су видео-пројекат компаније Новости намењен свим љубитељима спортског клађења који могу да уживају у занимљивим причама најпознатијег српског типстера и његових гостију.
28. 12. 2024. у 10:05
ЧАСТИО СЕ ЗА НОВУ ГОДИНУ: Гранит Џака дошао у Србију
Један је од најомраженијих фудбалера међу Србима. Али баш он, Гранит Џака, на територију Србије је дошао.
31. 12. 2024. у 19:42
ИСТИНА О СЛАНИНИ И СВИЊСКОЈ МАСТИ: Стручњаци откривају - шта заиста једемо
ТРАДИЦИОНАЛНЕ намирнице попут свињске масти, сланине и лука заузимају посебно место у кулинарској традицији многих регија, посебно на овим просторима.
31. 12. 2024. у 15:10
Коментари (1)