МРКЕЛА СИЈА ОД СРЕЋЕ: Групна фаза Лиге Европе велики успех
Пласман у групну фазу Лиге Европе је велики успех, четврту година у низу смо део Европе у фудбалском смислу и утисак је да постајемо редовни учесници континенталних такмичења", изјавио је спортски директор Црвене звезде Митар Мркела.
- Бићемо у другом шеширу на жребу и то је још једна ствар која се променила у односу на раније године. Честитам играчима и стручном штабу, личном сам још увек под утиском свега што се десило", рекао је Мркела.
Звезда је у плеј-офу Лиге Европе на неутралном терену у Никозији савладала јерменски Арарат резултатом 2:1.
- Могли смо да преломимо утакмицу на време, али смо примили гол и ушли у неизвесност. Најважније је да смо победили и пласирали се у Лигу Европе. Формат је специфичан ове сезоне и сматрам да смо могли боље да прођемо да су се играли двомечи, поготово против Омоније. Квалитетнији смо од њих, али кад се игра једна утакмица и то у гостима, онда је то тешко".
Мркела је истакао да нема посебне жеље пред жреб.
- Кога год да извучемо, борићемо се и потрудити да будемо најбољи што можемо. Мислим да смо конкурентни у Лиги Европе и да смо у стању да обрадујемо навијаче", поручио је Мркела.
Препоручујемо
СРАМНА РЕАКЦИЈА ГОЛМАНА АРАРАТА: Србин псовкама ударио по Звезди (ВИДЕО)
02. 10. 2020. у 08:39
ДЕЈАН СТАНКОВИЋ: Заслужили смо Лигу Европе, може сада да се поведе прича...
01. 10. 2020. у 22:03
ЗАСТРАШУЈУЋЕ! Загубио је добитни тикет, а када је пронашао оног ко га је "подигао" запалио му је кућу (ВИДЕО)
"Кладионичарске приче" Милана Ђурице су видео-пројекат компаније Новости намењен свим љубитељима спортског клађења који могу да уживају у занимљивим причама најпознатијег српског типстера и његових гостију.
28. 12. 2024. у 10:05
ЧАСТИО СЕ ЗА НОВУ ГОДИНУ: Гранит Џака дошао у Србију
Један је од најомраженијих фудбалера међу Србима. Али баш он, Гранит Џака, на територију Србије је дошао.
31. 12. 2024. у 19:42
ИСТИНА О СЛАНИНИ И СВИЊСКОЈ МАСТИ: Стручњаци откривају - шта заиста једемо
ТРАДИЦИОНАЛНЕ намирнице попут свињске масти, сланине и лука заузимају посебно место у кулинарској традицији многих регија, посебно на овим просторима.
31. 12. 2024. у 15:10
Коментари (2)