НИКОЛА ЖИГИЋ БРАНИ ФСС: Промене нису потребне, сви су радили добар посао
НЕМАМ никакву сумњу да су у протеклом периоду сви у Фудбалском савезу Србије радили добар посао и да промене нису потребне.
Континуитет је важан фактор, сигурно да никоме није било свеједно због пораза и неуспеха против Шкотске, али мора се кренути даље", поручио је некадашњи репрезентативац Никола Жигић.
- Од 2004. године био сам репрезентативац, играо за државни тим осам година, прошао сам много тога. Онда сам се недавно вратио да радим у стручном штабу А тима што је за мене била посебна част и привилегија. Као неко ко је дуго ту одговорно тврдим да се Савез увек трудио да играчи имају фантастичне услове", рекао је Жигић.
Пораз од Шкотске је један од најтежих тренутака у мојој спортској каријери, наводи бивши голгетер Црвене звезде, који је за репрезентацију одиграо 57 утакмица и постигао 20 голова.
- То је тако у фудбалу. Пенали су рулет у којем су овог пута Шкоти имали више среће. После утакмице дуго нисмо могли да верујемо да смо ипак изгубили. Али и то је спорт. Као што прихватамо победе и успехе, тако морамо да будемо јаки и у ситуацијама кад је најтеже", истакао је Жигић.
Запратите Новости спорт на Фејсбуку
Препоручујемо
СУДБИНА СЕЛЕКТОРА У РУКАМА ИО ФС СРБИЈЕ: О Тумбаковићу одлучује 15 људи!
24. 11. 2020. у 06:30
ФСС: ИТАЛИЈАНИ СЕ НИШТА НЕ ПИТАЈУ! Влаховић и Миленковић имају дозволу ФИФА и УЕФА
10. 11. 2020. у 15:37
ЗАСТРАШУЈУЋЕ! Загубио је добитни тикет, а када је пронашао оног ко га је "подигао" запалио му је кућу (ВИДЕО)
"Кладионичарске приче" Милана Ђурице су видео-пројекат компаније Новости намењен свим љубитељима спортског клађења који могу да уживају у занимљивим причама најпознатијег српског типстера и његових гостију.
28. 12. 2024. у 10:05
ЧАСТИО СЕ ЗА НОВУ ГОДИНУ: Гранит Џака дошао у Србију
Један је од најомраженијих фудбалера међу Србима. Али баш он, Гранит Џака, на територију Србије је дошао.
31. 12. 2024. у 19:42
ИСТИНА О СЛАНИНИ И СВИЊСКОЈ МАСТИ: Стручњаци откривају - шта заиста једемо
ТРАДИЦИОНАЛНЕ намирнице попут свињске масти, сланине и лука заузимају посебно место у кулинарској традицији многих регија, посебно на овим просторима.
31. 12. 2024. у 15:10
Коментари (6)