НЕБОЈША МИЛОШЕВИЋ: Испунили смо циљ за мирну паузу
ЦРВЕНА звезда се пласирала у четвртфинале Купа Србије.
Београдски црвено-бели су у осмини финала као гости победили Рад 2:1 головима Спиридоновића у 17. и Крстовића у 60. минуту
- Успели смо да после мање од 48 сати од претходне утакмице и након тридесет утакмица које смо имали у току јесени, будемо прави и данас и испунимо оно што је било зацртано. Циљ је био да прођемо у наредну рунду такмичења и то смо успели да остваримо. Били смо мало нервозни, више од очекиваног, али играчи су смогли снаге и успели да прођу још једну препреку. Сам формат куп такмичења је специфичан и то се видело данас. Уз то смо на спрам себе имали борбеног и мотивисаног противника - почео је Милошевић.
Фудбалери Црвене звезде сада иду на заслужен одмор, који им је како тврди Милошевић преко потребан.
- После добре јесени, заслужили смо прави одмор. Неопходно нам је и емотивно и ментално и физички да „напунимо батерије“. На пролеће настављамо тамо где смо стали - завршио је Милошевић.
Препоручујемо
МИЛАН МИЛАНОВИЋ: Надам се да смо истрошили малер и да нас чека боље пролеће!
18. 12. 2020. у 15:31
МЛАДОСТ ДОНЕЛА ЗВЕЗДИ ПРЕОКРЕТ: Радуловић - Крстовић, добитна комбинација (ВИДЕО)
18. 12. 2020. у 14:53
ПОБЕДА ЗА КРАЈ: Звезда последњи путник у четвртфинале Купа Србије, одличан Рад поражен на Бањици (ВИДЕО).
18. 12. 2020. у 14:53 >> 15:20
ЗАСТРАШУЈУЋЕ! Загубио је добитни тикет, а када је пронашао оног ко га је "подигао" запалио му је кућу (ВИДЕО)
"Кладионичарске приче" Милана Ђурице су видео-пројекат компаније Новости намењен свим љубитељима спортског клађења који могу да уживају у занимљивим причама најпознатијег српског типстера и његових гостију.
28. 12. 2024. у 10:05
ЧАСТИО СЕ ЗА НОВУ ГОДИНУ: Гранит Џака дошао у Србију
Један је од најомраженијих фудбалера међу Србима. Али баш он, Гранит Џака, на територију Србије је дошао.
31. 12. 2024. у 19:42
ИСТИНА О СЛАНИНИ И СВИЊСКОЈ МАСТИ: Стручњаци откривају - шта заиста једемо
ТРАДИЦИОНАЛНЕ намирнице попут свињске масти, сланине и лука заузимају посебно место у кулинарској традицији многих регија, посебно на овим просторима.
31. 12. 2024. у 15:10
Коментари (0)