ЗДРАВКО МАМИЋ ИСПАО ГОСПОДИН: Честитао нам је Божић - Срби су моји пријатељи (ФОТО)
СВОЈЕВРЕМЕНО први човек Динама из Загреба огласио се путем Фејсбук профила где је искористио прилику да честита Божић православним верницима који га прослављају по јулијанском календару!
У готово сваком интервјуу Мамић истиче да су Срби његови пријатељи, тако је својевремено рекао:
"Жао ми је што то морам рећи, али Срби су моји пријатељи, Муслимани су моји пријатељи", тога се придржава и данас.
Доктор за астрономске трансфере путем Фејсбука упутио је следећу поруку православним верницима:
"Бог и природа ставили су нас у последњих годину дана на многе изазове, зато је као никада пре битно да будемо једни према другима пуни поштовања, бриге и заједништва. Свим људима добре воље који Божић славе према јулијанском календару желим срећан Божић, мир, љубав и срећу! Христос се роди!", поручио је Мамић путем свог Фацебоок профила.
У коментарима се ређају позитивне поруке попут "Велики господин", "Хвала од срца..." и тако даље.
Пратите "Новости спорт" на Фејсбуку
Препоручујемо
ПЕЛЕ И ДАЉЕ ИМА 526 ГОЛОВА ВИШЕ ОД РОНАЛДА: Бразилац тврди да их није накнадно дописао
07. 01. 2021. у 11:10
ДА ЛИ ЈЕ ВРЕМЕ ЗА ОПРОШТАЈ: Дијего Симеоне најавио одлазак из Атлетика...
07. 01. 2021. у 10:55
АНА И БАСТИЈАН СПРЕМИЛИ ЧЕСНИЦУ: Блистави пар прославио Божић по српским обичајима (ФОТО)
07. 01. 2021. у 10:13 >> 10:16
ЗАСТРАШУЈУЋЕ! Загубио је добитни тикет, а када је пронашао оног ко га је "подигао" запалио му је кућу (ВИДЕО)
"Кладионичарске приче" Милана Ђурице су видео-пројекат компаније Новости намењен свим љубитељима спортског клађења који могу да уживају у занимљивим причама најпознатијег српског типстера и његових гостију.
28. 12. 2024. у 10:05
ЧАСТИО СЕ ЗА НОВУ ГОДИНУ: Гранит Џака дошао у Србију
Један је од најомраженијих фудбалера међу Србима. Али баш он, Гранит Џака, на територију Србије је дошао.
31. 12. 2024. у 19:42
ИСТИНА О СЛАНИНИ И СВИЊСКОЈ МАСТИ: Стручњаци откривају - шта заиста једемо
ТРАДИЦИОНАЛНЕ намирнице попут свињске масти, сланине и лука заузимају посебно место у кулинарској традицији многих регија, посебно на овим просторима.
31. 12. 2024. у 15:10
Коментари (4)