ЦРВЕНО-БЕЛИ НАПУСТИЛИ БЕОГРАД: Фудбалери Звезде отпутовали на Кипар
ФУДБАЛЕРИ Црвене звезде отпутовали су данас на Кипар где ће одрадити први део припрема за пролећни део сезоне.
Црвено-бели су се јуче окупили у Београду и у току дана су одрадили два тренинга, а данас су кренули на Кипар на седмодневне припреме.
Тренер Дејан Станковић је на Кипар повео следеће фудбалере: Милан Борјан, Зоран Поповић, Никола Васиљевић, Марко Ћопић, Милан Гајић, Марко Гобељић, Милош Дегенек, Немања Милуновић, Радован Панков, Страхиња Ераковић, Милан Родић, Секу Саного, Његош Петровић, Ричард Одада, Вељко Николић, Никола Станковић, Мирко Иванић, Гелор Канга, Ел Фарду Бен, Аксел Бакајоко, Жељко Гаврић, Срђан Спиридоновић, Алекса Вукановић, Андрија Радуловић, Славољуб Срнић, Дијего Фалћинели, Милан Павков, Никола Крстовић и Марко Лазетић.
Звездини фудбалери ће на Кипру одиграти једну припремну утакмицу и тамо ће боравити до 18. јануара, када ће се вратити у Београд.
Потом ће се 20. јануара преселити у Турску, где ће играти четири пријатељске утакмице, против Сласка (22. јануара), Уфе (25), Марибора (28) и Шахтјора (31). Повратак за Београд заказан је за 1. фебруар.
Препоручујемо
ШАМПИОН УПАЛИО МОТОРЕ: Окупили се фудбалери Звезде, 31 играч првог дана на прозивци
10. 01. 2021. у 10:53
ЗВЕЗДА ЗАВРШИЛА ВЕЛИКИ ПОСАО: Највеће зимско појачање стиже у четвртак, познати и детаљи
11. 01. 2021. у 08:53
ЗАСТРАШУЈУЋЕ! Загубио је добитни тикет, а када је пронашао оног ко га је "подигао" запалио му је кућу (ВИДЕО)
"Кладионичарске приче" Милана Ђурице су видео-пројекат компаније Новости намењен свим љубитељима спортског клађења који могу да уживају у занимљивим причама најпознатијег српског типстера и његових гостију.
28. 12. 2024. у 10:05
ЧАСТИО СЕ ЗА НОВУ ГОДИНУ: Гранит Џака дошао у Србију
Један је од најомраженијих фудбалера међу Србима. Али баш он, Гранит Џака, на територију Србије је дошао.
31. 12. 2024. у 19:42
ИСТИНА О СЛАНИНИ И СВИЊСКОЈ МАСТИ: Стручњаци откривају - шта заиста једемо
ТРАДИЦИОНАЛНЕ намирнице попут свињске масти, сланине и лука заузимају посебно место у кулинарској традицији многих регија, посебно на овим просторима.
31. 12. 2024. у 15:10
Коментари (0)