НЕ ВАЉА ТИ ТЕРЕН, ИДЕШ ИЗ КЛУБА: Турска бруји о отказу који је Галата уручила француском фудбалеру
ФУДБАЛЕР Галатасараја Јунес Беланда критиковао је терен на коме је играо заједно са саиграчима, што се управи клуба није свидело.
Француз је у екипи из Истанбула провео три и по године. За то време је одиграо 131. утакмицу, уписао 22 гола и 26 асистенција и практично је отеран из клуба.
Беланда је након недељног ремија са Сивасом (2:2) изјавио да је тешко играти на лошем терену, што су челници клуба одмах осудили.
- Заиста је тешко направити резултатски преокрет када је терен у овако лошем стању. Челници Галатасараја морају да пронађу решење. Уместо што се рекламирају преко твитера, инстаграма и сличних медија, боље би било да се заинтересују за терен - рекао је Беланда, али се брзо покајао.
Како би покушао да се извади овај 31-годишњи везиста је истакао да се ово што је рекао односило на људе који одржавају терен.
Ипак, било је касно. Челници Галатасараја су осудили његов поступак и донели одлуку да га одмах отерају
- У интервјуу који је дао за "БеИн Спорт" после утакмице са Сивасом, Беланда је изнео тврдње које су нарушиле углед и репутацију управе клуба - поручили су из истанбулског великана.
Запратите Новости спорт на Фејсбуку
(Мондо)
Препоручујемо
ПРЕМИНУО ЛЕГЕНДАРНИ ДИНАМОВ ТРЕНЕР: Срушио је Реал Мадрид пред 110 хиљада људи
10. 03. 2021. у 16:23
ЗАСТРАШУЈУЋЕ! Загубио је добитни тикет, а када је пронашао оног ко га је "подигао" запалио му је кућу (ВИДЕО)
"Кладионичарске приче" Милана Ђурице су видео-пројекат компаније Новости намењен свим љубитељима спортског клађења који могу да уживају у занимљивим причама најпознатијег српског типстера и његових гостију.
28. 12. 2024. у 10:05
ЧАСТИО СЕ ЗА НОВУ ГОДИНУ: Гранит Џака дошао у Србију
Један је од најомраженијих фудбалера међу Србима. Али баш он, Гранит Џака, на територију Србије је дошао.
31. 12. 2024. у 19:42
ИСТИНА О СЛАНИНИ И СВИЊСКОЈ МАСТИ: Стручњаци откривају - шта заиста једемо
ТРАДИЦИОНАЛНЕ намирнице попут свињске масти, сланине и лука заузимају посебно место у кулинарској традицији многих регија, посебно на овим просторима.
31. 12. 2024. у 15:10
Коментари (0)