ОБРАДОВИЋ ПРЕСЕКАО: Тренер Партизана прецртао двојицу странаца
КРЕЋЕ борба за први трофеј у сезони. Партизан са Жељком Обрадовићем стиже у Ниш и уз вечитог ривала Црвену звезду је главни фаворит за освајање Купа Радивоја Кораћа.
Добро је познато да сваки тим има право да пријави четворицу играча са страним пасошем за такмичење у Нишу. Партизан их укупно има седморицу, с тим да Кевин Пантер има српске папире, те је било нужно да двојица буду "прецртана".
Жељко Обрадовић је одлучио да то буду Грегор Глас и Јам Мадар, као најмлађи међу њима.
Странци у црно-белом тиму биће Матијас Лесор, Родионс Куруц, Зек Ледеј и Далас Мур.
Партизан ће у Нишу од 17. до 20. фебруара наступити у следећем ростеру: Куруц, Кевин Пантер, Тристан Вукчевић, Зек Ледеј, Раде Загорац, Алекса Аврамовић, Балша Копривица, Немања Дангубић, Ален Смаилагић, Душан Милетић, Далас Мур, Матијас Лесор и Урош Трифуновић.
Партизан у четвртфиналу у петак од 18.00 игра против Борца из Земуна.
У полуфиналу би се у суботу од 17.00 састао против бољег из дуела ФМП – Борац Чачак.
БОНУС ВИДЕО: Никола Јокић - од доброћудног дебељуце до најбољег кошаркаша на свету
Препоручујемо
НОВАКОВ СИН СТЕФАН НАВИЈА ЗА НАДАЛА! Ђоковић открио невероватан детаљ из породице
15. 02. 2022. у 22:36
"КАЈЕМ СЕ! ДА МОГУ, ВРАТИО БИХ ВРЕМЕ" Новак Ђоковић за Би-Би-Си отворио душу, цео свет је чекао овај интервју
15. 02. 2022. у 21:53 >> 23:13
ЗАСТРАШУЈУЋЕ! Загубио је добитни тикет, а када је пронашао оног ко га је "подигао" запалио му је кућу (ВИДЕО)
"Кладионичарске приче" Милана Ђурице су видео-пројекат компаније Новости намењен свим љубитељима спортског клађења који могу да уживају у занимљивим причама најпознатијег српског типстера и његових гостију.
28. 12. 2024. у 10:05
ЧАСТИО СЕ ЗА НОВУ ГОДИНУ: Гранит Џака дошао у Србију
Један је од најомраженијих фудбалера међу Србима. Али баш он, Гранит Џака, на територију Србије је дошао.
31. 12. 2024. у 19:42
ИСТИНА О СЛАНИНИ И СВИЊСКОЈ МАСТИ: Стручњаци откривају - шта заиста једемо
ТРАДИЦИОНАЛНЕ намирнице попут свињске масти, сланине и лука заузимају посебно место у кулинарској традицији многих регија, посебно на овим просторима.
31. 12. 2024. у 15:10
Коментари (0)