РАТКО ВАРДА ОДУШЕВЉЕН ПАРТИЗАНОМ: "Време је да се коначно врате титуле"
Бивши кошаркаш Партизана и Реал Мадрида Ратко Варда говорио је о победи Партизана у Мадриду, али и генерално о целој сезони црно-белих.
- Све Партизанове успехе гледам као навијач, јако сам емотивно испратио утакмицу у Мадриду, посебно када је Пантер дао ту тројку за победу. Играти са Реалом у Мадриду на једну лопту илити последњи напад који све одлучује је велики успех. Самим тим, шут који је ушао био је шлаг на торти или трешњица на врху тог шлага - рекао је Варда за Моцартспорт па додао:
- Треба похвалити све момке, показали су ове године невероватно ангажовање и други део сезоне је заиста уживање гледати. Од 35 утакмица са овом у Мадриду, Партизан је добио 21, што је заиста фантастично. На високом нивоу се ова сезона креће, играју момци са много жара и надам се да ће наставити тако. Пре свега да видимо шта ће бити у Евролиги, па да се окренемо АБА лиги и Суперлиги, да се коначно врате титуле.
БОНУС ВИДЕО: "ТО ЈЕ ОНО ШТО МЕ БОЛИ..." Игор Дуљај о вечитом дербију у Хумској
Препоручујемо
СРБИЈО, НЕМА СПАВАЊА! Ево када Никола Јокић креће у напад на Дурента
27. 04. 2023. у 08:12
АМЕРИ У НЕВЕРИЦИ: Какав шок на старту плеј-офа, Никола Јокић трља руке
27. 04. 2023. у 07:57
СРБИН РАЗЈУРИО ВУКОВЕ: Силни Никола Јокић још једном показао ко је газда у НБА (ВИДЕО)
26. 04. 2023. у 08:11
ЗАСТРАШУЈУЋЕ! Загубио је добитни тикет, а када је пронашао оног ко га је "подигао" запалио му је кућу (ВИДЕО)
"Кладионичарске приче" Милана Ђурице су видео-пројекат компаније Новости намењен свим љубитељима спортског клађења који могу да уживају у занимљивим причама најпознатијег српског типстера и његових гостију.
28. 12. 2024. у 10:05
ЧАСТИО СЕ ЗА НОВУ ГОДИНУ: Гранит Џака дошао у Србију
Један је од најомраженијих фудбалера међу Србима. Али баш он, Гранит Џака, на територију Србије је дошао.
31. 12. 2024. у 19:42
ИСТИНА О СЛАНИНИ И СВИЊСКОЈ МАСТИ: Стручњаци откривају - шта заиста једемо
ТРАДИЦИОНАЛНЕ намирнице попут свињске масти, сланине и лука заузимају посебно место у кулинарској традицији многих регија, посебно на овим просторима.
31. 12. 2024. у 15:10
Коментари (0)