ПОЦЕКО О АСВЕЛУ: Било је то важно искуство за мене
СЕЛЕКТОР италијанске репрезентације Ђанмарко Поцеко вратио се у Италију и коментарисао своју епизоду у екипи Асвела.
Поцеко се кратко задржао у француској екипи, свега неколико месеци, али је истакао да је и тај период био значајан за његову каријеру.
- Искуство у Вилербану ме је много променило: још више сам се уверио у неколико јасних идеја које имам о кошарци. Свеснији сам у ком правцу желим да идем као тренер: за управљање тимом сматрам да је неопходно имати играче који имају одређене карактеристике и који поседују одређену спортску етику - изјавио је Поцеко за "Коријере дело спорт".
Иако је било варница између њега и чланова управе клуба из Вилербана, Поцеко није желео да се враћа на те теме.
- Рођен сам на кошаркашком терену са разним саиграчима, никада нисам помислио да кривим некога ако ситуација није онаква каквој сам се надао. У сваком случају, искуства, била позитивна или негативна, помажу вам да растете - закључио је италијански стручњак.
БОНУС ВИДЕО: СВИ КАО ЈЕДАН: Играчи и навијачи Звезде заједно прославили Куп Кораћа
Препоручујемо
ГДЕ ЈЕ НОВАК ЂОКОВИЋ? Док сви питају за Србина, ево шта он ради (ВИДЕО)
21. 02. 2024. у 09:15
АМЕРИ ЗАТЕЧЕНИ! Никола Јокић се појавио где га нико није очекивао (ВИДЕО)
21. 02. 2024. у 08:53
ЗАСТРАШУЈУЋЕ! Загубио је добитни тикет, а када је пронашао оног ко га је "подигао" запалио му је кућу (ВИДЕО)
"Кладионичарске приче" Милана Ђурице су видео-пројекат компаније Новости намењен свим љубитељима спортског клађења који могу да уживају у занимљивим причама најпознатијег српског типстера и његових гостију.
28. 12. 2024. у 10:05
ЧАСТИО СЕ ЗА НОВУ ГОДИНУ: Гранит Џака дошао у Србију
Један је од најомраженијих фудбалера међу Србима. Али баш он, Гранит Џака, на територију Србије је дошао.
31. 12. 2024. у 19:42
ИСТИНА О СЛАНИНИ И СВИЊСКОЈ МАСТИ: Стручњаци откривају - шта заиста једемо
ТРАДИЦИОНАЛНЕ намирнице попут свињске масти, сланине и лука заузимају посебно место у кулинарској традицији многих регија, посебно на овим просторима.
31. 12. 2024. у 15:10
Коментари (0)