ПЛЕЈМЕЈКЕР НАПУШТА ПАРТИЗАН: Црно-бели близу растанка са Американцем
СТИГАО је Коди Милер-Мекинтајер у Партизан на почетку ове сезоне. Очекивало се да ће бити велико појачање, али није пружио игре какве су се од њега очекивали, па је растанак близу.
Према сазнањима "Моззартспорта" Американац није испунио очекивања и наводно су остали још административни детаљи да би уговор био раскинут.
Милер-Мекинтајер је у клуб из Хумске дошао из Цедевита Олимпије, а за црно-беле је одиграо 13 утакмица у АБА лиги и 12 у Еврокупу.
У регионалном такмичењу је просечно бележио 12,6 поена, 2,9 скокова и 3,1 асистенцију по утакмици. Када су игре у Европи у питању учинак му је - 13,1 поен, 3,9 ухваћених лопти и 4,5 успешних додавања.
Ипак, челни људи Партизана нису задовољни како је водио екипу на терену и разигравао саиграче.
Остаје да се види да ли ће Београђани тражити новог играча на позицији један или не. Недавно је у клуб стигао Џош Перкинс, ту је и Огњен Јарамаз, а на месту плејмејкера у неким варијантама може да игра и Маркус Пејџ.
Подсетимо, недавно је у Морнар отишао Немања Гордић који је такође играо на месту организатора.
Запратите Новости спорт на Фејсбуку
Препоручујемо
МИРОСЛАВ БЕРИЋ О ОЧАЈНОМ ПАРТИЗАНУ: Играчи се поигравају угледом клуба
20. 01. 2021. у 21:30
ФИЛИПОВСКИ ПОСЛЕ ПОРАЗА У ФРАНЦУСКОЈ: Игра нам се распала због њихове агресивности
20. 01. 2021. у 08:36
ЗАСТРАШУЈУЋЕ! Загубио је добитни тикет, а када је пронашао оног ко га је "подигао" запалио му је кућу (ВИДЕО)
"Кладионичарске приче" Милана Ђурице су видео-пројекат компаније Новости намењен свим љубитељима спортског клађења који могу да уживају у занимљивим причама најпознатијег српског типстера и његових гостију.
28. 12. 2024. у 10:05
ЧАСТИО СЕ ЗА НОВУ ГОДИНУ: Гранит Џака дошао у Србију
Један је од најомраженијих фудбалера међу Србима. Али баш он, Гранит Џака, на територију Србије је дошао.
31. 12. 2024. у 19:42
ИСТИНА О СЛАНИНИ И СВИЊСКОЈ МАСТИ: Стручњаци откривају - шта заиста једемо
ТРАДИЦИОНАЛНЕ намирнице попут свињске масти, сланине и лука заузимају посебно место у кулинарској традицији многих регија, посебно на овим просторима.
31. 12. 2024. у 15:10
Коментари (0)