УДАЛА СЕ МИЛИЦА МАНДИЋ: Најбоља српска спортисткиња стала на луди камен (ФОТО)
ПРЕЛЕПЕ вести овог викенда - удала се најбоља српска спортисткиња Милица Мандић.
Након освајања златне медаље на ОИ у Токију званично најбоља српска спортисткиња свих вемена одлучила је да се пензионише и посвети приватном животу.
Милица и њен изабраник Марко Ђуричић решили су да крунишу своју вишегодишњу везу.
– Нас двоје смо дуго заједно, верени смо и свадба је логичан след околности. Искрено, једва чекам тај други део живота после спорта. Ове године Марко и ја смо прославили осам године везе, а сада ћемо то крунисати браком. Дуго то чекамо и истински се радујемо што ћемо основати породицу. Колико деце планирамо, о томе не желим да причам и то ће остати међу нама.
– Он је први момак који је увек ту за мене. Навија и бодри ме. Крај њега сам испуњена, срећна и комплетна. Имала сам срећу да га упознам. Одувек ми је било важно да имам стабилну везу и особу на коју могу да се ослоним. Марко зна колико уме да буде тешко у спорту и у потпуности ме разуме. Највише ценим ту његову безусловну подршку коју осећам од почетка. Бити искрено срећан због туђег успеха ретка је врлина- рекла је Милца недавно за “Хит информер”.
(Курир)
БОНУС ВИДЕО - Нова навијачка химна у част наших олимпијаца
Препоручујемо
ДЕЛИЈЕ ЧЕСТИТАЛЕ РОЂЕНДАН ДЕКИЈУ: "Иако године лете, заувек Звездино дете" (ВИДЕО)
11. 09. 2021. у 21:50
ЗАСТРАШУЈУЋЕ! Загубио је добитни тикет, а када је пронашао оног ко га је "подигао" запалио му је кућу (ВИДЕО)
"Кладионичарске приче" Милана Ђурице су видео-пројекат компаније Новости намењен свим љубитељима спортског клађења који могу да уживају у занимљивим причама најпознатијег српског типстера и његових гостију.
28. 12. 2024. у 10:05
ЧАСТИО СЕ ЗА НОВУ ГОДИНУ: Гранит Џака дошао у Србију
Један је од најомраженијих фудбалера међу Србима. Али баш он, Гранит Џака, на територију Србије је дошао.
31. 12. 2024. у 19:42
ИСТИНА О СЛАНИНИ И СВИЊСКОЈ МАСТИ: Стручњаци откривају - шта заиста једемо
ТРАДИЦИОНАЛНЕ намирнице попут свињске масти, сланине и лука заузимају посебно место у кулинарској традицији многих регија, посебно на овим просторима.
31. 12. 2024. у 15:10
Коментари (4)