МОЈА КРВ ЈЕ СРПСКА: Ракић остварио највећу победу у каријери, па навијачима послао снажну поруку
СРПСКИ ММА борац Александар Ракић остварио је најважнији тријумф у каријери, пошто је на спектаклу у Лас Вегасу савладао једног од најбољих изазивача у полутешкој категорији, Американца Ентонија Смита.
Ракић је до победе дошао једногласном одлуком судија после три фантастичне рунде.
Занимљиво, ово је први меч у каријери на ком је Ракић наступао под заставом Србије. Наиме, Александар је рођен у Бечу, где је и одрастао и до сада су га представљали као борца из Аустрије. Међутим, овај сјајни борац је одлучио да настави да гради каријеру под заставом земље из које потичу његови родитељи.
- Морам да се захвалим на подршци Србији, али и целом Балкану: Босни и Херцеговини, Хрватској, Црној Гори. Моји родитељи су одатле. Ја сам рођен и одрастао у Бечу, али моја крв је српска. Толико подршке добијам одатле и морам нешто да им вратим. Рекао сам људима одатле да ћу их изненадити и изненађење је било да сам се борио под српском заставом. Много сам им захвалан - рекао је Ракић након меча.
Нема шта више да се напише, осим да је Ракић остварио велику победу.
(Курир)
Препоручујемо
ЂОКОВИЋ ПОСЛЕ НОВЕ ТИТУЛЕ: Захвалан сам што сам овде и што сам освајао овај турнир
29. 08. 2020. у 22:18
ГОРАНЕ, ЧЕСТИТАМ, НАЈГОРИ СИ: Новак подигао пехар, па се обратио пријатељу Иванишевићу
29. 08. 2020. у 21:55
ЗАСТРАШУЈУЋЕ! Загубио је добитни тикет, а када је пронашао оног ко га је "подигао" запалио му је кућу (ВИДЕО)
"Кладионичарске приче" Милана Ђурице су видео-пројекат компаније Новости намењен свим љубитељима спортског клађења који могу да уживају у занимљивим причама најпознатијег српског типстера и његових гостију.
28. 12. 2024. у 10:05
ЧАСТИО СЕ ЗА НОВУ ГОДИНУ: Гранит Џака дошао у Србију
Један је од најомраженијих фудбалера међу Србима. Али баш он, Гранит Џака, на територију Србије је дошао.
31. 12. 2024. у 19:42
ИСТИНА О СЛАНИНИ И СВИЊСКОЈ МАСТИ: Стручњаци откривају - шта заиста једемо
ТРАДИЦИОНАЛНЕ намирнице попут свињске масти, сланине и лука заузимају посебно место у кулинарској традицији многих регија, посебно на овим просторима.
31. 12. 2024. у 15:10
Коментари (2)