ЂОКОВИЋ ПОНОВО ПОКАЗАО ВЕЛИЧИНУ: Новак помогао италијанском тенисеру и показао зашто је број један
НАЈБОЉИ тенисер света Новак Ђоковић по ко зна који пут је показао колико је велики и ван терена.
Обилне падавине у Њујорку праве велике проблеме оранизаторима. Проглашено је и ванредно стање.
Доста проблема имају и сами тенисера који немају где да тренирају. Један од њих је млади Италијан Лоренцо Мусети. Ипак, њему је у помоћ притекао Новак Ђоковић.
Наиме, светски број један своје тренинге одржава у једном затвореном објекту, те је одлучио да помогне младом колеги, тако што ће му уступити место за припрему мечева.
– Јуче смо разговарали са Арталдијем (Ђоковићевим менаџером) о лошој временској прогнози, а онда је он предложио да одемо и тренирамо са њима, јер на срећу они имају затворени терен. Идеју су одмах прихватили и Вајда и Ноле. А сада смо на овом прелепом месту у Њу Џерсију, вили са огромним парком и затвореним тереном, у власништву приватника који би се могао дефинисати као имућан – рекао је тренер италијанског тенисера, Тартарини.
Ђоковић би ноћас у 01.00 после поноћи требало да игра други меч на Ју-Ес опену против Холанђанина Талона Грикспура.
Подсетимо, у случају да српски ас слави у Њујорку постаће тенисер са највише гренд слем трофеја (21), а такође постао би други играч у Опен ери који је освојио календарски слем. То је урадио једино још Род Лејвер 1969. године.
ЗАСТРАШУЈУЋЕ! Загубио је добитни тикет, а када је пронашао оног ко га је "подигао" запалио му је кућу (ВИДЕО)
"Кладионичарске приче" Милана Ђурице су видео-пројекат компаније Новости намењен свим љубитељима спортског клађења који могу да уживају у занимљивим причама најпознатијег српског типстера и његових гостију.
28. 12. 2024. у 10:05
ЧАСТИО СЕ ЗА НОВУ ГОДИНУ: Гранит Џака дошао у Србију
Један је од најомраженијих фудбалера међу Србима. Али баш он, Гранит Џака, на територију Србије је дошао.
31. 12. 2024. у 19:42
ИСТИНА О СЛАНИНИ И СВИЊСКОЈ МАСТИ: Стручњаци откривају - шта заиста једемо
ТРАДИЦИОНАЛНЕ намирнице попут свињске масти, сланине и лука заузимају посебно место у кулинарској традицији многих регија, посебно на овим просторима.
31. 12. 2024. у 15:10
Коментари (0)