ЂОКОВИЋ ИДЕ У ЛОНДОН: Новак на листи за Вимблдон, ту је и Надал, Федереру се ово десило први пут после 23 године
НОВАК Ђоковић нашао се на листи пријављених играча за Вимблдон на коме ће српски ас бранити трофеј освојен прошле године.
Трећи гренд слем у сезони ове године неће бити исти. Наиме, руски и белоруски играчи неће учествовати, а такође неће се ни добијати бодови, али ће се губити они од прошле такмичарске године.
Осим Новака на листи се од играча из врха налазе Рафаел Надал, Александар Зверев, Стефанос Циципас, Каспер Руд... Списак учесника је на Твитер налогу објавио тениски новинар Михал Самулски.
Немца највероватније нећемо гледати због повреде коју је зарадио јуче у полуфиналу Ролан Гароса, док ће Шпанац одлуку донети управо после турнира у "Булоњској шуми".
Од осталих српских тенисера на списку пријављених налазе се и Миомир Кецмановић, Филип Крајиновић, Ласло Ђере и Душан Лајовић.
Треба рећи да у Лондону неће бити осмоструког шампиона Роџера Федерера који није успео да се опорави од повреде. Ово ће Швајцарцу бити први пут после 23 године да не игра на Вимблдону.
БОНУС ВИДЕО: Чарке у Пиониру, Трифуновић искључен
Препоручујемо
ТИТУЛА ИЛИ СЛОМ: Никола Јокић добио новог шефа, корените промене у Денверу
04. 06. 2022. у 09:09
ДЕМОНСТРАНТКИЊА УЛЕТЕЛА НА ТЕРЕН НА РОЛАН ГАРОСУ: Везала се за мрежу и прекинула полуфинале (ФОТО/ВИДЕО)
03. 06. 2022. у 21:48 >> 21:48
ЗАСТРАШУЈУЋЕ! Загубио је добитни тикет, а када је пронашао оног ко га је "подигао" запалио му је кућу (ВИДЕО)
"Кладионичарске приче" Милана Ђурице су видео-пројекат компаније Новости намењен свим љубитељима спортског клађења који могу да уживају у занимљивим причама најпознатијег српског типстера и његових гостију.
28. 12. 2024. у 10:05
ЧАСТИО СЕ ЗА НОВУ ГОДИНУ: Гранит Џака дошао у Србију
Један је од најомраженијих фудбалера међу Србима. Али баш он, Гранит Џака, на територију Србије је дошао.
31. 12. 2024. у 19:42
ИСТИНА О СЛАНИНИ И СВИЊСКОЈ МАСТИ: Стручњаци откривају - шта заиста једемо
ТРАДИЦИОНАЛНЕ намирнице попут свињске масти, сланине и лука заузимају посебно место у кулинарској традицији многих регија, посебно на овим просторима.
31. 12. 2024. у 15:10
Коментари (2)