"ПОВРЕДА? ЂОКОВИЋ ЈЕ ТРЧАО КАО ГАЗЕЛА!" Тренер чувеног тенисера сумња у Новакове тврдње
ПОВРЕДА задње ложе која је мучила Новака Ђоковића на Аустралијан опену је и даље тема број један. Многи сумњају у веродстојност исте.
Ипак, јасно је да је Ноле имао велике проблеме, посебно у прва три меча. Његов тренер Горан Иванишевић је рекао да се највише прибојавао меча са Григором Димитровим и сматрао је да је Бугарин имао погрешну тактику.
- Новак против Димитрова је био меч ког сам се највише плашио. Димитров је играо потпуно погрешно, његов тренер и он нису имали прави план. Новак није могао да се креће а Григор је одиграо свега два или три дроп-шота, ја бих одиграо 300 - рекао је Иванишевић.
Изјава хрватског стручњака се није свидела Данијелу Валвердуу, тренеру Димитрова. Он је на Твитеру објавио један поен са поменутог меча.
- Ево га најбољи поен турнира по Аустралијан опену где видите да Ђоковић трчи као газела. Честитке. Ниво му је био изузетан током 12 мечева одиграних у овој земљи. Имао је само два изгубљена сета - истакао је Венецуеланац.
Подсетимо, Ђоковић је у Мелбурну дошао до 10. титуле на првом гренд слему, а 22. укупно, по чему се изједначио са Рафаелом Надалом.
БОНУС ВИДЕО: ОД ПРВЕ ДО ДЕСЕТЕ ТИТУЛЕ: Сва Новакова победничка финала Аустралијан опена
Препоручујемо
КОЛОРАДО СТИГАО У БЕОГРАД: Партизан званично довео прво појачање ове зиме (ФОТО)
01. 02. 2023. у 20:43
ЗАСТРАШУЈУЋЕ! Загубио је добитни тикет, а када је пронашао оног ко га је "подигао" запалио му је кућу (ВИДЕО)
"Кладионичарске приче" Милана Ђурице су видео-пројекат компаније Новости намењен свим љубитељима спортског клађења који могу да уживају у занимљивим причама најпознатијег српског типстера и његових гостију.
28. 12. 2024. у 10:05
ЧАСТИО СЕ ЗА НОВУ ГОДИНУ: Гранит Џака дошао у Србију
Један је од најомраженијих фудбалера међу Србима. Али баш он, Гранит Џака, на територију Србије је дошао.
31. 12. 2024. у 19:42
ИСТИНА О СЛАНИНИ И СВИЊСКОЈ МАСТИ: Стручњаци откривају - шта заиста једемо
ТРАДИЦИОНАЛНЕ намирнице попут свињске масти, сланине и лука заузимају посебно место у кулинарској традицији многих регија, посебно на овим просторима.
31. 12. 2024. у 15:10
Коментари (7)