ОВАЈ РУС НИЈЕ КАО ОСТАЛИ! Ђоковића "купио" једним потезом, а пораз прославио на необичан начин (ВИДЕО)
Иван Гахов покупио је симпатије јавности током и после меча са Новаком Ђоковићем у другом колу мастерса Монте Карло.
Рус, који је пружио жесток отпор најбољем играчу света, прославио је пораз у несвакидашњем стилу, другачије од осталих сународника који би из коју чашицу жестине заборавили све.
Наиме, Гахов је на друштвеним мрежама поделио видео у којем се види како у кади, уз пицу и скупоцени шампањац, проналази утеху због пораза.
Чини се да му пораз није тешко пао, с обзиром на то да је било јасно кога има с друге стране мреже.
Гахов, који је за многе до одмеравања снага са Ђоковићем у "његовом дворишту" био практично анонимус, одушевио је Србина већ по изласку на терен. Рус је заиграо у "Ђоковићем патикама", односно обући која на себи има Новаков лого, што није промакло бројним камерама, као ни српском тениском асу који му се после меча захвалио због тога.
- Хвала му што је обуо моје патике. Питао сам га да ли га добро служе, на шта је он одговорио: 'Можда данас не, али генерално да' - насмејао је у свом стилу Ђоковић присутне на конференцији по завршетку сусрета.
Друштво Ивану Гахову, који је 198. рекет планете, у несвакидашњем слављу правила је његова девојка, која се такође огласила на друштвеним мрежама уз коментар да хероји тако славе живот.
Препоручујемо
ЗАСТРАШУЈУЋЕ! Загубио је добитни тикет, а када је пронашао оног ко га је "подигао" запалио му је кућу (ВИДЕО)
"Кладионичарске приче" Милана Ђурице су видео-пројекат компаније Новости намењен свим љубитељима спортског клађења који могу да уживају у занимљивим причама најпознатијег српског типстера и његових гостију.
28. 12. 2024. у 10:05
ЧАСТИО СЕ ЗА НОВУ ГОДИНУ: Гранит Џака дошао у Србију
Један је од најомраженијих фудбалера међу Србима. Али баш он, Гранит Џака, на територију Србије је дошао.
31. 12. 2024. у 19:42
ИСТИНА О СЛАНИНИ И СВИЊСКОЈ МАСТИ: Стручњаци откривају - шта заиста једемо
ТРАДИЦИОНАЛНЕ намирнице попут свињске масти, сланине и лука заузимају посебно место у кулинарској традицији многих регија, посебно на овим просторима.
31. 12. 2024. у 15:10
Коментари (0)