ПРАВО У СРЦЕ ЦЕЛЕ СРБИЈЕ! Ево шта је Ђоковић одмах поручио после тријумфа на мастерсу у Риму
НОВАК Ђоковић одлично је почео мастерс у Риму, али порука најбољег тенисера света после меча ганула је сваког у Србији.
Наиме, Ноле је након тријумфа над Томасом Ечеверијем са 7:6(5), 6:2 на камери написао емотивну поруку.
- Св. Василије Острошки моли бога за нас, ОШ "Владислав Рибникар", уз срве на крају текста - написа је на ћирилици светски број један.
Након тога је у изјави на терену пожелео снагу и љубац породицама деце која су страдала у масакру на Врачару.
- Желео бих само да свима кажем да ми је жао, јер нисам имао прилику да се обраћам јавности до данас. За онај масакр и оно што се десило, нажалост у "ОШ Владислав Рибникар". Моје саучешће свим породицама преминуле деце. Ја, као отац, мале деце, само могу да замислим како се осећају родитељи. Желим им снагу и љубав и надам се да ће преболети ово и поздрав свим људима данас и срећан Василије Острошки - рекао је Ђоковић.
Новак ће у трећем колу Рима играти против Григора Димитрова.
БОНУС ВИДЕО: СВИ СУ ДАЛЕКО ИЗА: Кога је Новак „прешишао“ по броју недеља као Број 1
Препоручујемо
НИКОЛА ЈОКИЋ ЈЕ СИЛА, ДЕНВЕР СЕНЗАЦИЈА: Србин оборио још један рекорд, Нагетси у финалу
12. 05. 2023. у 06:35
ЂОКОВИЋ СЈАЈАН НА СТАРТУ РИМА: Новак победио борбеног Аргентинца, следи дуел са старим знанцем (ФОТО)
12. 05. 2023. у 18:24 >> 21:07
ЗАСТРАШУЈУЋЕ! Загубио је добитни тикет, а када је пронашао оног ко га је "подигао" запалио му је кућу (ВИДЕО)
"Кладионичарске приче" Милана Ђурице су видео-пројекат компаније Новости намењен свим љубитељима спортског клађења који могу да уживају у занимљивим причама најпознатијег српског типстера и његових гостију.
28. 12. 2024. у 10:05
ЧАСТИО СЕ ЗА НОВУ ГОДИНУ: Гранит Џака дошао у Србију
Један је од најомраженијих фудбалера међу Србима. Али баш он, Гранит Џака, на територију Србије је дошао.
31. 12. 2024. у 19:42
ИСТИНА О СЛАНИНИ И СВИЊСКОЈ МАСТИ: Стручњаци откривају - шта заиста једемо
ТРАДИЦИОНАЛНЕ намирнице попут свињске масти, сланине и лука заузимају посебно место у кулинарској традицији многих регија, посебно на овим просторима.
31. 12. 2024. у 15:10
Коментари (1)