"ЂОКОВИЋ ЖЕЛИ ДА БУДЕ НАЈБОЉИ": Борис Бекер зна шта мотивише Новака
НОВАК Ђоковић није успео да освоји Вимблдон, али прилику за нови гренд слем трофеј имаће већ на Ју-Ес опену. Један од оних који верује да је спрски ас и даље мотивисан је његов бивши тренер Борис Бекер.
Он верује да другог играча света мотивише потера за Маргарет Корт која је рекордерка са 24 гренд слем титуле.
- Лов на 24 гренд слем трофеј. У том случају ће се изједначити са Маргарет Корт. Знам да је то његов циљ. Не да буде најбољи само у мушкој конкуренцији, него најбољи у свим категоријама - рекао је Бекер за "Дас Гелбе вом Балл" (преко Теннис 365).
Дотакао се и финала Вимблдона у коме је после пет сетова поражен од Карлоса Алкараза.
- Била је то најбоља промоција нашег спорта. Захваљујући томе тенис је добио милион нових навијача и сада сви једва чекамо да се то понови у Њујорку или у Мелбурну. Развија се сјајно ривалство и верујем да ће Новак још дуго да игра - закључио је бивши немачки тенисер.
Подсетимо, Ју-Ес опен на програму је од 28. августа до 10. септембра, а титулу брани млади Шпанац.
БОНУС ВИДЕО: ДРАМА НА ВИМБЛДОНУ: Климатски активисти два пута прекидали меч
Препоручујемо
ЦРНО-БЕЛИ ШОК: Никола Миротић неће у Партизан, великан му квари посао?
20. 07. 2023. у 17:20
ЗАДРЖАНА ИСТА ПОЗИЦИЈА: ФИФА објавила нову ранг листу, ево где се налази Србија
20. 07. 2023. у 16:54
ЗАСТРАШУЈУЋЕ! Загубио је добитни тикет, а када је пронашао оног ко га је "подигао" запалио му је кућу (ВИДЕО)
"Кладионичарске приче" Милана Ђурице су видео-пројекат компаније Новости намењен свим љубитељима спортског клађења који могу да уживају у занимљивим причама најпознатијег српског типстера и његових гостију.
28. 12. 2024. у 10:05
ЧАСТИО СЕ ЗА НОВУ ГОДИНУ: Гранит Џака дошао у Србију
Један је од најомраженијих фудбалера међу Србима. Али баш он, Гранит Џака, на територију Србије је дошао.
31. 12. 2024. у 19:42
ИСТИНА О СЛАНИНИ И СВИЊСКОЈ МАСТИ: Стручњаци откривају - шта заиста једемо
ТРАДИЦИОНАЛНЕ намирнице попут свињске масти, сланине и лука заузимају посебно место у кулинарској традицији многих регија, посебно на овим просторима.
31. 12. 2024. у 15:10
Коментари (0)