"КАКО ЈЕ НОВАК ИГРАО ДАНАС?" Сјајан разговор који су имали Александар Вучић и Срђан Ђоковић
Новак Ђоковић је победио Хуберта Хуркача на Завршном турниру у Торину, а тај мегдан и оно што следи била је тема разговора коју су водили председник Србије Александар Вучић и Нолетов отац, Срђан.
Подсеитмо, Александар Вучић је после свечаног отварања Сајма вина у Београду, обилазио штандове и том приликом се срео и са Срђаном Ђоковићем, чија се породица, поред осталог, бави и производњом вина.
- Како је Новак играо данас? - питао је председник Новаковогоца.
- Па, мучио се, ал' је добио! - одговорио је Срђан Ђоковић, додајући: - Важно је идуће недеље да Србија добије у Дејвис купу.
Председник Србије је похвалио вина које они производе, па разговор закључио речима:
- Честитајте Новаку још једном и поздравите га - рекао је Александар Вучић.
Подсетимо, и поред данашње победе над врло неугодним Пољаком, Новак Ђоковић ће проћи у полуфинале само ако Јаник Синер, било којим резултатом, савлада Холгера Рунеа у мечу који се игра од 21 час.
У супротном, тријумф Рунеа води Данца и Италијана даље, услед бољег тенис количника који ће тада имати њих двојица у односу на Србина.
Бонус видео: Новак Ђоковић - Пет тајни због којих је најбољи на свету
Препоручујемо
ХАОС НА УЛИЦАМА СОФИЈЕ! Пала и крв - Цела Бугарска на ногама због оног што је урадио Фудбалски савез
16. 11. 2023. у 18:13 >> 20:06
ЗАСТРАШУЈУЋЕ! Загубио је добитни тикет, а када је пронашао оног ко га је "подигао" запалио му је кућу (ВИДЕО)
"Кладионичарске приче" Милана Ђурице су видео-пројекат компаније Новости намењен свим љубитељима спортског клађења који могу да уживају у занимљивим причама најпознатијег српског типстера и његових гостију.
28. 12. 2024. у 10:05
ЧАСТИО СЕ ЗА НОВУ ГОДИНУ: Гранит Џака дошао у Србију
Један је од најомраженијих фудбалера међу Србима. Али баш он, Гранит Џака, на територију Србије је дошао.
31. 12. 2024. у 19:42
ИСТИНА О СЛАНИНИ И СВИЊСКОЈ МАСТИ: Стручњаци откривају - шта заиста једемо
ТРАДИЦИОНАЛНЕ намирнице попут свињске масти, сланине и лука заузимају посебно место у кулинарској традицији многих регија, посебно на овим просторима.
31. 12. 2024. у 15:10
Коментари (48)