ЗАНИМЉИВО ПОРЕЂЕЊЕ: Надал је Леброн Џејмс, Федерер је Мајкл Џордан, Ђоковић је Коби Брајант
ИТАЛИЈАНСКИ тенисер Матео Беретини је на занимљив начин описао најбоље тенисере света.
У разговору за "Убитенис", Италијан је говорио о бројним темама, а једна је била и "велика тројка".
У тенису нема много дилеме, најбољу тројку чине Новак Ђоковић, Рафаел Надал и Роџер Федерер, у кошарци је ситуација доста другачија.
Ипак, у разговорима о најбољем играчу свих времена води се дебата да ли је то Леброн Џејмс или Мајкл Џордан, а често се помене и покојни Коби Брајант.
Беретини, десети тенисер планете, нашао је начин да на овај начин споји кошарку и тенис.
„Надал је због своје физичке снаге као Леброн Џејмс. Обојица су ’експлодирали‘ као веома млади. Федерера поредим са Мајклом Џорданом. Ђоковић ме подсећа на Кобија Брајанта због тога колико је смирен када је под огромним притиском“, изјавио је Беретини.
Италијан верује у швајцарског тенисера, који ће морати да пропусти и овогодишњи Аустралијан опен због повреде.
„Знам да Федерер увелико тренира и мислим да ће се вратити што је пре могуће. Он је већ неколико пута показао да када се врати може да игра као да није ни правио паузу“, поделио је своје мишљење Беретини.
Пратите "Новости спорт" на Фејсбуку
Препоручујемо
КОРОНА ПОНОВО ПОБЕДИЛА: Отказан један од омиљених турнира Новака Ђоковића
29. 12. 2020. у 17:23 >> 17:30
ЗАСТРАШУЈУЋЕ! Загубио је добитни тикет, а када је пронашао оног ко га је "подигао" запалио му је кућу (ВИДЕО)
"Кладионичарске приче" Милана Ђурице су видео-пројекат компаније Новости намењен свим љубитељима спортског клађења који могу да уживају у занимљивим причама најпознатијег српског типстера и његових гостију.
28. 12. 2024. у 10:05
ЧАСТИО СЕ ЗА НОВУ ГОДИНУ: Гранит Џака дошао у Србију
Један је од најомраженијих фудбалера међу Србима. Али баш он, Гранит Џака, на територију Србије је дошао.
31. 12. 2024. у 19:42
ИСТИНА О СЛАНИНИ И СВИЊСКОЈ МАСТИ: Стручњаци откривају - шта заиста једемо
ТРАДИЦИОНАЛНЕ намирнице попут свињске масти, сланине и лука заузимају посебно место у кулинарској традицији многих регија, посебно на овим просторима.
31. 12. 2024. у 15:10
Коментари (0)