НОЛЕ МЕ РАЗБИО КАО БУБАЊ: Енди Родик се присетио Игара у Лондону кад га је Ђоковић одучио од тениса
НЕКАДАШЊИ број један светског тениса Енди Родик окачио је патике о клин 2012. године само неколико дана после 30. рођендана, после Отвореног првенста САД.
- На Играма у Лондону нисам био носилац и у другом колу сам налетео на Нолета. Освојио сам два од три турнира пред Игре и осећао сам да имам шансе да подсетим на старе дане јер се играло на Вимблдону где сам имао успеха и раније. У том тренутку имао сам и добар скор са Ђоковићем - сећа се Родик, који је један од ретких тенисера са позитивним скором против нашег аса (5:4).
Али, ствари се нису одвијале добро на терену по троструког финалисту Вимблдона - Ноле му је препустио само три гема (6:1, 6:2).
- Полупао ме је као бубањ! Осећао сам се као дете на терену, на трави сам узео само три гема! Сервирао сам просечно, што никада није паметно против Новака, али кад сам излазио с терена, размишљао сам како нисам играо лоше, он је једноставно био бољи.
Американац истиче да га је то натерало да дубље промисли о својој каријери.
- Почео сам да размишљам о томе како игра постаје мало другачија од оне на коју сам ја навикао, као и да су момци с врха са друге планете. То је био моменат који ми је отворио очи - закључује Родик.
(Тенисврлд)
Препоручујемо
ЂОКОВИЋ ЧЕСТИТАО СРБИМА 7530. ГОДИНУ: Тенисер послао јаку поруку српском народу (ФОТО)
04. 04. 2021. у 22:11
ЗАСТРАШУЈУЋЕ! Загубио је добитни тикет, а када је пронашао оног ко га је "подигао" запалио му је кућу (ВИДЕО)
"Кладионичарске приче" Милана Ђурице су видео-пројекат компаније Новости намењен свим љубитељима спортског клађења који могу да уживају у занимљивим причама најпознатијег српског типстера и његових гостију.
28. 12. 2024. у 10:05
ЧАСТИО СЕ ЗА НОВУ ГОДИНУ: Гранит Џака дошао у Србију
Један је од најомраженијих фудбалера међу Србима. Али баш он, Гранит Џака, на територију Србије је дошао.
31. 12. 2024. у 19:42
ИСТИНА О СЛАНИНИ И СВИЊСКОЈ МАСТИ: Стручњаци откривају - шта заиста једемо
ТРАДИЦИОНАЛНЕ намирнице попут свињске масти, сланине и лука заузимају посебно место у кулинарској традицији многих регија, посебно на овим просторима.
31. 12. 2024. у 15:10
Коментари (0)