НОВАК ЈЕ БИО КАТАСТРОФАЛАН АЛИ НИ ОНА СЕ НИЈЕ ПРОСЛАВИЛА: Погледајте две велике судијске грешке у поразу српског аса од Еванса (ВИДЕО)
СЕНЗАЦИОНАЛАН пораз Новака Ђоковића у другом колу турнира у Монте Карлу не може да има оправдање јер је светски број један изгубио од човека који до ове недеље четири године није победио на шљаци - а никад на овом нивоу - али треба истаћи две катастрофалне грешке судије.
ФОТО: Твитер/CristinaNcl
Она је најпре погрешила у финишу првог сета при вођству од 4:3 за Еванса у моменту када је Новак имао брејк прилику, када је направила корекцију, иако је "око соколово", које се не користи званично на шљаци, потврдило да је сервис Еванса био у ауту.
Међутим, кључна грешка виђена је у самој завршници, у моментима када је Еванс сервирао за победу, при вођству од 6:5 и 30:15 за Британца.
Иако је лопта била у евидентном ауту, судија није прекинула поен. Новак га је изгубио, а затим погледао у место где је лопта пала након сервиса Еванса и питао судију да ли је видела где је лопта пала.
- Одавде где ја седим, изгледа ми као добра - рекла је надмено судија.
Препоручујемо
НОВАК НЕУТЕШАН: "Ништа није функционисало, то вам је један од 'оних дана'"
15. 04. 2021. у 16:22
ГОЛЕАДА У НАЈАВИ: Препорођени великан ће имати шта да каже против разиграног Лајпцига
БУНДЕСЛИГА се враћа овог петка, а Борусија Менхенгладбах са огромним самопоуздањем дочекује Лајпциг на „Борусија-парку“ (20.30) у мечу који обећава жестоку битку и висок ритам од првог минутa.
28. 11. 2025. у 07:00 >> 09:28
УЗНЕМИРУЈУЋИ СНИМАК: Кадетски кошаркашки репрезентативац погинуо - убио га обруч после закуцавања (ВИДЕО)
Најновије вести из света кошарке су трагичне.
27. 11. 2025. у 17:00
Коментари (0)