ПЕТКОВИЋ: Данас почиње почиње епоха испуњавања до сада постигнутих споразума у Бриселу
ГЛАВНИ преговарач Београда у дијалогу са Приштином и директор Канцеларије за КиМ Петар Петковић навео је да "данас почиње почиње епоха испуњавања до сада постигнутих споразума у Бриселу и то је реалност коју Аљбин Курти што пре треба да прихвати".
- Почевши од споразума о таблицама до оног који се тиче Заједнице српских општина, што ће бити тема првог наредног састанка у Бриселу. После два дана тешких преговора, постигли смо споразум којим смо задовољни! Заштитили смо возила са ознакама српских градова на КиМ, више неће бити скидања српских таблица нити агресивног наметања таблица са статусним ознакама од стране Приштине, написао је Петковић на Твитеру.
Он је и навео да смо "заједно са председником Вучићем одбранилислободу кретања и сачували мир".
- Хвала српском народу на Косову и Метохији који је показао одлучност и истрајност када је било најважније, написао је Петковић.
(kosovo-online.com)
Препоручујемо
ВУЧИЋ О НЕРВОЗИ КУРТИЈА: Комплимент то што је признао да сам ја његов проблем
30. 09. 2021. у 13:41
ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ: Данашњи договор бољи него онај из 2011. године
30. 09. 2021. у 13:02 >> 13:18
МАСК ШОКИРАО О ЗЕЛЕНСКОМ: Он је шампион свих времена, извео једну од највећих пљачки САД-а
ИЛОН Маск, амерички милијардер и будући шеф комисије за смањење савезне владе у администрацији новоизабраног председника САД Доналда Трампа, назвао је Владимира Зеленског шампионом свих времена за „једну од највећих пљачки“ Сједињених Америчких Држава.
30. 12. 2024. у 15:29
ДРАМА У КОМШИЛУКУ: Откривена непозната летелица, становници упозорени да потраже склоништа
РУМУНСКИ радарски системи открили су синоћ мали летећи објекат, за који се сумња да је дрон, који је ушао у национални ваздушни простор до шест километара у југоисточном округу Тулчеа, саопштило је министарство одбране Румуније.
27. 12. 2024. у 09:23
ИСТИНА О СЛАНИНИ И СВИЊСКОЈ МАСТИ: Стручњаци откривају - шта заиста једемо
ТРАДИЦИОНАЛНЕ намирнице попут свињске масти, сланине и лука заузимају посебно место у кулинарској традицији многих регија, посебно на овим просторима.
31. 12. 2024. у 15:10
Коментари (0)