STIŽE GAS U STARU BEŽANIJU: Radovi na postavljanju gasovodne mreže u delu Novog Beograda do zime

A. Z. K.

25. 09. 2024. u 20:00

ŽITELjI Stare Bežanije moći će u svoje domove da uvedu gas, a priključak će moći da plate kroz 36 mesečnih rata.

СТИЖЕ ГАС У СТАРУ БЕЖАНИЈУ: Радови на постављању гасоводне мреже у делу Новог Београда до зиме

Nova gasna interkonekcija

U planu je da u ovom delu Novog Beograda bude postavljeno više od 100 kilometara gasovodne mreže. Posao ide po planu, a prema rečima onih koji izvode radove verovatno će sve biti spremno do zime, pa građani mogu očekivati da će hladne dane dočekati u toplijim domovima.

Za nekoliko meseci trebalo bi da bude završeni postavljanje cevi koje prolaze kroz blokove 13, 18, 25 i 64, naselja Tošin bunar, Ledine, Bežaniju i privrednu zonu auto-puta. Kako je rekla predsednica GO Novi Beograd Ivana Nikolić, brojni građani izgubili su nadu da će dobiti savremeni način grejanja, ali su se obradovali kada su radnici počeli da postavljaju cevi. Predsednica opštine pre par dana obišla je naselje Stara Bežanija kako bi razgovarala sa građanima.

Informacije o priključcima

U GO Novi Beograd kažu da građani više informacija o gasovodu i novom priključku mogu dobiti pozivom na broj telefona ili slanjem mejla gasifikacija@novibeograd.rs. Moguć je i poziv na broj telefona 0800 021 020.

- Uvođenje gasovoda u ova naselja olakšaće život građanima, pogotovu pojedinim domaćinstvima kojima se dešavalo da u toku zime mogu da greju samo jednu ili dve sobe. Novi priključak oni će moći da otplate kroz 36 mesečnih rata - rekla je Ivana Nikolić tokom obilaska. - Bitno nam je da dođemo na teren i da čujemo koji su to izazovi sa kojima se stanovnici naselja suočavaju, kako bismo im pomogli i kako bismo zajedno radili na velikim infrastrukturnim projektima, koji su ključni za poboljšanje svakodnevice na našoj opštini.

Brojni građani iz ovog dela Novog Beograda grejali su se na pelet i drva. Oni koji su razgovarali sa predstavnicima opštine rekli su da se raduju što će dobiti mogućnost da zahvaljujući novom sistemu lakše i bolje zagreju svoje domove tokom zimskog perioda. Oni su predsednici opštine skrenuli pažnju i na pitanja vodovoda i kanalizacije, a kako su saopštili u GO Novi Beograd, oni će učiniti sve da i ove dugogodišnje probleme reše.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

ŠEK ŠOKIRAO CEO SVET: Amerikanci neće uzeti zlato na Olimpijskim igrama 2028! Ovi timovi mogu do postolja!