
DA IZGLEDA KAO DA STE GA TEK ZAMESILI: Uz ovaj trik iskusnih domaćica, vaše testo će biti mekano čak 3 dana
Nema ništa lepše od domaće pite, peciva ili hleba. Mnogi vole sveže, vruće testo koje kada se ispeče zamiriše cela kuća.
29. 03. 2025. u 14:30

NAJUKUSNIJI RECEPT ZA POHOVANE TIKVICE: Tako jednostavno, a neodoljivo ukusno
Bilo da ih spremate kao prilog ili samostalni ručak ili večeru, ovo jelo će vas oduševiti.
29. 03. 2025. u 10:00

RECEPT ZA "ANĐEOSKU KOSU": Novi gastronomski hit koji je zamenio Dubai čokoladu
Dubai čokolada je doživela globalni uspeh, ali nakon nje, svet poslastičarstva dobio je još jedan neobičan i luksuzan hit.
28. 03. 2025. u 11:30

GIROS SA PEČURKAMA UMESTO MESA: Pravi se lako, a osvaja na prvi zalogaj
Giros sa pečurkama i začinskim biljem je savršen za dane posta, nećete da primetite da nedostaje meso.
27. 03. 2025. u 14:30

DOMAĆA NUTELA: Krem od čokolade i lešnika, odličan za palačinke i mazanje na hleb
Nutela je jedan od omiljenih kremova svih generacija, a uz ovaj recept nećete primetiti razliku između kupovne i domaće nutele.
27. 03. 2025. u 11:30

MUHALEBIJA: Tradicionalni turski slatkiš koji je gotov za 10 minuta
Muhalebija je tradicionalni turski desert koji je proglašen za jedan od najlepših slatkiša na svetu, pravi se lako i brzo, a nikoga ne ostavlja ravnodušnim.
26. 03. 2025. u 14:30

ALVA PO TURSKOM RECEPTU: Tradicionalni desert sa bogatom, puterastom teksturom i blagom karamelizovanom aromom
Pravi se od osnovnih sastojaka, ali rezultat je neodoljiv – kremasta, mirisna i savršeno slatka poslastica koja se često služi uz sladoled ili otopljenu belu čokoladu.
25. 03. 2025. u 10:00

PREUKUSNE POSNE PLJESKAVICE: Ukusnije i zdravije od mrsnih, a spremaju se očas posla (VIDEO)
Donosimo vam najbolji recept za posne pljeskavice od soje.
24. 03. 2025. u 08:30

RECEPT ZA SOK OD DRENJINA: Ojačajte imunitet uz pomoć zdravog i ukusnog napitka
Za osobu dobrog zdravlja prva asocijacija nam je čuvena izreka "zdrava kao dren".
23. 03. 2025. u 10:00

HLEB SA PARADAJZOM - ČUVENO ŠPANSKO JELO: Brzo se pravi, ne košta puno, a odlično je i ako postite
Španci su poznati po tome da imaju 2 doručka. Kada ustanu prvo jedu ćurose sa toplom čokoladom, ali to može i da se preskoči.
22. 03. 2025. u 07:00

U SUBOTU SU MLADENCI: Ako ste se venčali poslednjih godinu dana, obavezno napravite mladenčiće po ovom starom receptu
Pravljenje mladenčića, ukusnih kolačića koji se premazuju medom, jedan je od običaja koji prate verski praznik Mladenci. Običaj je da se na Mladence posećuju parovi koji su brak sklopili u godini pre i da se daruju, a pravi se i 40 kolača od meda - mladenčića.
20. 03. 2025. u 06:45

POHOVANE PALAČINKE SA MLEVENIM MESOM I POVRĆEM: Spolja hrskave, a unutra sočne, probajte ih uz ove sastojke i nećete pogrešiti
Pohovane palačinke sa mlevenim mesom i povrćem su jak i izdašan obrok za svaki dan.
19. 03. 2025. u 15:00

LAGANA I ZDRAVA VEČERA: Napravite palenta štapiće
Recept za ukusne štapiće od palente, hrskavi spolja, mekani iznutra. Uz kombinaciju sa jogurtom biće savršeni obrok, koji možete i poneti gde god poželite.
18. 03. 2025. u 16:00

RECEPT ZA UKUSAN SMUTI SA CVEKLOM I BANANOM: Krepi organizam u trenu
Ukusan i pun vitamina.
17. 03. 2025. u 13:00

EVO KAKO DA PRAVILNO SKUVATE JAJA TAKO DA ISPADNU NAJUKUSNIJA: Ključ se krije u ove dve metode
Verovatno ste čuli bezbroj saveta o tome kako najbolje skuvati jaja – jedan od najčešćih je da ih ostavite da ključa pet minuta u vodi, a zatim sklonite sa šporeta.
16. 03. 2025. u 14:00

PROBAJTE ČATNI: Indijski namaz od crvenog luka, očaraće vas raznolikim ukusima i prekrasnom bojom
Čatni je namaz od voća ili povrća s gomilom začina koji se vezuje uz indijsku kulinarsku tradiciju. Ovaj s crvenim lukom odličan je sa sirevima ili krekerima, u sendviču, burgeru ili uz pečeno meso.
16. 03. 2025. u 11:30

DOMAĆI LIKER OD JAGODA: Slatko i mirisno piće koje osvaja neodoljivom aromom
Liker od jagode ima prijatnu i nedoljivu aromu, a za njegovu pripremu je potrebno par sastojaka i malo vremena. Ono što je bitno kod pripreme ovog likera jeste da koristite čvrste baštenske ili šumske jagode koje nisu prezrele ili oštećene. Liker od jagode može svako da napravi, a super je izbor za osveženje, pogotovo kada vam dođu gosti.
14. 03. 2025. u 16:00

RECEPT ZA DOMAĆI POSNI MAJONEZ: Uživajte u omiljenom namazu i u vreme posta
Možete da napravite vaš omiljeni preliv i u vreme posta, samo je potrebno da koristite malo drugačije sastojke. Dodajte kao prilog jelu i uživajte.
14. 03. 2025. u 12:00

RECEPT ZA POHOVANE PEČURKE: Savršen prilog svakom jelu
Spolja hrskave, iznutra mekane, pohovane pečurke će oduševiti sve.
13. 03. 2025. u 13:30

NAMAZ KOJI SVI VOLIMO: Domaća pileća pašteta
Možete lako i brzo napraviti domaću pileću paštetu po jedinstvenom receptu, a nije vam potrebno ni previše sastojaka.
13. 03. 2025. u 11:00

RECEPT ZA HUMUS SA PEČENIM PAPRIKAMA: Ideja za nešto posno i slasno
Očekuje vas blagoslatki, malo dimljeni, slani kremasti namaz. Ovaj recept je idealan da ga poslužite sa salatom od svežeg paradajza.
12. 03. 2025. u 16:00Jovana Vasić

KROMPIRIĆI U ČILIJU: Uživajte u pinkatnom i sočnom ukusu
Evo brzog recepta za inovativan i ukusan obrok koji će brzo postati jelo kojem se vraćate kad god ne znate šta biste.
12. 03. 2025. u 13:30

POSNA PICA SA AJVAROM: Pica je uvek odlično rešenje bez obzira na doba dana
Izdašna, bogata i zasitna domaća pica, sočna i vrlo ukusna, pravi se veoma brzo i jednostavno i ne može da ne uspe.
11. 03. 2025. u 16:00

ČOKOLADNI LIKER: Aperitiv bez mane
Spoj deserta i alkohola čini čokoladni liker večitim klasikom, idealnim za opuštanje na kraju radnog dana.
10. 03. 2025. u 16:00