ZA SREĆNIJE DETINJSTVO: Tradicionalna trka Crvenog krsta održana na Novom Beogradu

B.B.

05. 10. 2024. u 16:18

Predsednica opštine Novi Beograd Ivana Nikolić otvorila je tradicionalnu humanitarnu trku "Za srećnije detinjstvo" Crvenog krsta Novi Beograd i Crvenog krsta Zemun u kojoj su učestvovali đaci osnovnih i srednjih škola.

ЗА СРЕЋНИЈЕ ДЕТИЊСТВО: Традиционална трка Црвеног крста одржана на Новом Београду

Foto: Opština Novi Beograd

 Na terenu ispred Sportskog centra "Studentski grad", mladi trkači su odmerili snage u sportu i učestvovali u sakupljanju sredstava za pružanje pomoći socijalno najugroženijoj deci, kao i za buduće akcije podmlatka Crvenog krsta Novi Beograd.

Nikolić poželela je mnogo sreće takmičarima i rekla da će opština uvek podržati događaje koji detinjstvo čine lepšim i sadržajnijim.

- Zahvaljujem Crvenom krstu Novi Beograd na organizaciji današnjeg događaja i hvala im što se uvek odazovu kada je potrebna pomoć lokalnoj samoupravi - rekla je Nikolić. - Čast mi je što sam na događaju koji ima za cilj promociju humanosti i sporta. Opština Novi Beograd će se truditi da organizuje što više sportskih aktivnosti kako bi našim najmlađim sugrađanima obezbedili uslove za treniranje svih sportskih disciplina

Zoran Ranković, sekretar Crvenog krsta Novi Beograd, naveo je da trka koja se organizuje svake prve subote u oktobru obraduje decu, jer im pruža priliku za druženje i humanost.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?