OČISTILI DUNAVSKI KEJ, SLEDI BAJLONI: Žitelji Starog grada u zajedničkoj akciji sa komunalcima (FOTO)

B.B.

21. 10. 2024. u 14:41

OPŠTINA Stari grad uspešno je organizovala veliku jesenju akciju čišćenja Dunavskog keja, koja je okupila brojne građane i radnike komunalnih službi. Prostor uz reku, omiljen za šetnje i rekreaciju, dobio je novi sjaj zahvaljujući udruženim naporima lokalne zajednice i JKP "Gradska čistoća" i JKP "Zelenilo Beograd".

ОЧИСТИЛИ ДУНАВСКИ КЕЈ, СЛЕДИ БАЈЛОНИ: Житељи Старог града у заједничкој акцији са комуналцима (ФОТО)

Foto: Opština Stari grad

Prema rečima Radoslava Marjanovića, predsednika opštine, ovo druga u nizu akcija u okviru šire inicijative koja će se sprovoditi tokom cele godine, sa ciljem da Stari grad postane najčistija i najurednija opština u Beogradu.

- Na Starom gradu su nam važni čistoća i red i to je deo zajedničke vizije koju želimo da ostvarimo konkretnim primerima - rekao je Marjanović. - Ova akcija je deo dugoročnog plana unapređenja infrastrukture u koju će se odlagati otpad, kako bi naša opština postala najčistija opština u Beogradu.

On je pozvao sve građane i vlasnike kućnih ljubimaca, ugostitelje i trgovce da zajedno od javnih prostora na Starom gradu naprave najbolje i najurednije mesto za život.

Naredna akcija čišćenja zakazana je za subotu, 26. oktobra, a održaće se na Bajlonijevoj pijaci.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVO NIJE DOBRO ZA CRVENO-BELE: DŽoel Bolomboj se povredio, uz pomoć saigrača napustio parket (VIDEO)